2777
2789
عنوان

سزارین یا طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 38 پست

من طبیعی داشتم والا بچه ی اول بخیه اش زیاده منک بزور راه میرفتم و همش باید دراز کشیده باشی تازه ب بخیه هات فشار وارد نشه و خوب بشه

یک هفته ی اول باید یکی کنارت باشه چ طبیعی چ سزارین فرقی نمیکنه اذیتی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعدش واژنتون بد فرم نشد کاس منم بشه طبیعی بیارم بعدش درد نداشته باشم

اگر لاغری و فعالیت هم داری طبیعی به نظرم خوب باشه. فقط ماما همراه خوب داشته باش. خیلیا راضین از ماما همراه. میگن واقعا برای روحیه کمک میکنه. برای طبیعی روحیه خیلی مهمه.

من هر دو طبیعی ولی اولی فوق العاده زاحت دومی فوق العاده سخت 

دخترم درشت بود و خودمم اضافه وزن شدید داشتم زایماتم سخت بود و همینطور شرایط روحی مساعدی نداشتم

ولی پسرم معمولی بود وزنمم خوب بود و اوکی تر بودم

ببین همه چیز بستگی به شرایطت داره اگه وزن بچه موقعیت بچه وزن خودت شرایط روحی خودت اوکی باشه اذیت نمیشی تازه میتونی از کاهش دردا کمک بگیری ماما خصوصیم بسیار کمک کننده س ۹۰درصد عوارض زایمان طبیعی تا ۴۰روزگی برطرف میشن کلا عوارض خاصی نداره بیمارستان خوب و تمییز مهمه برای طبیعی ببین ماما خصوصی خیلی کمک کننده س روند زایمانتو میندازه جلو تند تند کاراتو میکنه نفهمیدی کی زاییدی 

من به عنوان کسی که طبیعی بود نظرمو گفتم تجربه سزارینیارم بخون تصمیم بگیر 

اگر لاغری و فعالیت هم داری طبیعی به نظرم خوب باشه. فقط ماما همراه خوب داشته باش. خیلیا راضین از ماما ...

اره گلم لاغری فعالیت هم زیاد دارم ولی بچه عرضی نمیدونم چیکار کنم بچرخه

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من هر دو طبیعی ولی اولی فوق العاده زاحت دومی فوق العاده سخت دخترم درشت بود و خودمم اضافه وزن شدید دا ...

من نظرم رو طبیعی هستش ولی نمیدونم چیکار کنم بچم بچرخه عرضی هستش🥺

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من نظرم رو طبیعی هستش ولی نمیدونم چیکار کنم بچم بچرخه عرضی هستش🥺

این ورزش هایی ک تو گوگل ها و نمیدونم کلاسا میگن رو انجام ندی .گاهی بند ناف بچه کوچیکه ک نمیچرخه و ورزش انحام بدی روی بچه فشار میاد

توکل ب خدا کن هرچی صلاحت باشه همون بشه