2777
2789
عنوان

سزارین یا طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 38 پست
سلامبچه اول تونه حتما. اول بگو بچت چند کیلو هست کوچک و ریزه میزه باشی آسون میشه برات بخیه هم زیاد ن ...

اره گلم بچه اولمه آخرین بار تو ۳۲ هفته ۱۷۰۰ بود اره آستانه دردم بالاس ولی اگه میتونم بعدش سرپا شم تحمل میکنم

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره لاغرم

یکی بود اضافه وزن داشت وشکم آویزون بااون وضعیت سزکرده بود افتادگی شکم روی بخیه هاش میفتادخیلی ازیت شد دیر هم خوب شد نمیتونست راه بره موقعه راه رفتن میگرفتن ازافتادگی شکمش میکشید بالا اصلا یه اوضایی بود...

خدا رو فراموش نکنید🌹

طبیعی بودم قبلش بشدددت درد داشتم خیییلی زیاد ، ولی بلافاصله بعده زایمان انگار آتیشی که خاموش بشه هیچ ...

بعدش واژنتون بد فرم نشد کاس منم بشه طبیعی بیارم بعدش درد نداشته باشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره گلم بچه اولمه آخرین بار تو ۳۲ هفته ۱۷۰۰ بود اره آستانه دردم بالاس ولی اگه میتونم بعدش سرپا شم تح ...

چقد کم بوده وزنش 

اگه کوچیک باشه راحت تری 

ولی با عمل چطوری راه پله بری بیایی 

واسه تصور کن سخته یک وجب شکم پاره 

معجزه شکر گزاری...

عروسمون سزارین کرداززایشگاه اومدباصندلی آوردیم بالاپله ها نمی تونست ازپله هابره بالا،طبیعی هم چندروز ...

سزارین خیلی سخته با شکم پاره اونم هفت لایه  راه پله خیلی وحشتناک ه

معجزه شکر گزاری...

چقد کم بوده وزنش اگه کوچیک باشه راحت تری ولی با عمل چطوری راه پله بری بیایی واسه تصور کن سخته یک وجب ...

نه وزنش تو هفته خوب بود اره خیلی سخته🤦‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40