2777
2789
عنوان

شوهرم معلم دختراست

| مشاهده متن کامل بحث + 7245 بازدید | 197 پست
دختر کلاس ششمی ذهن و دنیاش هنوز بچگونس هرچقدرم هم که ادای ادم بزرگ ها رو دربیاره....نگران اون نباشین ...

من نه با این آقا کار دارم نه اون دختر خانم. 

من طبق حکمی که خالق داده حرف میزنم

دختر تو سن ۹ سالگی به سن تکلیف میرسه و همسر ایشون نامحرمه براش و حق بغل کردنش رو نداره

البته من باور نکردم این چیزایی که گفتند رو

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
من نه با این آقا کار دارم نه اون دختر خانم. من طبق حکمی که خالق داده حرف میزنمدختر تو سن ۹ سالگی به ...

دیگه وقتی شما مذهبی تعصبی ها به کودک همسری عادت دارید و براتون عادیه باید هم همچین چیزایی درباره بچه دبستانی ها بگید🙄

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نظرم استارتر یک آقای کثیفی هستن که ذهن همه کاربرا رو به خودشون مشغول کردن، از جمله هایی که استفاده میکنن، کاملا واضحه که جملاتشون زاده ذهن کثیفشونه.

مگر نه آموزش و پرورش به این وضوح کاره کثیفی انجام نمیده.

من نه با این آقا کار دارم نه اون دختر خانم. من طبق حکمی که خالق داده حرف میزنمدختر تو سن ۹ سالگی به ...

فقهایی مانند محمداسحاق فیاض و یوسف صانعی سیزده سال قمری را سن تکلیف دختران دانسته‌اند.

به جای اینکه به شوهرش گیر بدن که چرا دختربچه هایی که هنوز به بلوغ عقلی نرسیدن و تو دوره حساس بلوغن رو لمس میکنه به دختربچه های ۱۱ ۱۲ ساله میگن اینا همه چیزو میفهمن و مواظب شوهرت باش

یعنی به مرد گنده معلم کاری ندارن اونوقت از دختربچه توقع عقل دارن 

خجالت بکشین یکم عقلم خوب چیزیه که متاسفانه ندارین‌ شماها

نی نی سایت قشنگ جهنمه از بی عقلی و بی سوادی 

به نظرم استارتر یک آقای کثیفی هستن که ذهن همه کاربرا رو به خودشون مشغول کردن، از جمله هایی که استفاد ...

بابا تو نمیدونی ذهن این مذهبی ها چقدر خرابه یه خانم رندوم از روی ادب به شوهرش سلام هم بکنه کلی نیت شوم پشتش میبینن دیگه چه برسه به دختر بچه ها 

دیگه وقتی شما مذهبی تعصبی ها به کودک همسری عادت دارید و براتون عادیه باید هم همچین چیزایی درباره بچه ...

اولا مذهبی یک چیزیه، متعصب یک چیز دیگه

شما هنوز یاد نگرفتید حتی اگر اعتقاد هم نداشته باشید اهانت نکنید؟

در ثانی، من بین خودم و کل طایفمون ازدواج زیر ۱۸ نداریم

حتما شما بهتر میدونید ما به کودک همسری عادت داریم!

در ثانی، ما مسلمانیم. شما به یه دینی معتقدید دیگه بالاخره نه؟ اسلام عزیز گفته دختر در سن ۹ به سن تکلیف میرسه. حریمش باید رعایت بشه. ما حرف خالقمونو قبول داریم و خودمونو عقل کل نمیدونیم

به فرزندانمون هم یاد میدیم حریم خصوصی یعنی چه. و مرد نامحرم حق بغل کردنشو نداره.

یاد بگیرید با منطق حرف بزنید نه طعنه کنایه و اهانت و تفرقه و دشمنی، این در شان یک خانم نیست. 

من طرف پدریم معتقدند اما انچنان مذهبی نیستند، اما یادم نمیاد تا حالا کسی مثل شما باهام حرف زده باشه و مذهبی و فیر مذهبی بکنه! 

. اتفاقا ازدواجهای طرف پدریم تو سن پایینترم هست. 

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
فقهایی مانند محمداسحاق فیاض و یوسف صانعی سیزده سال قمری را سن تکلیف دختران دانسته‌اند.

محمد اسحاق فیاض؟ شوخی میکنید دیگه؟ اولین ایشون از مراجع افغانستان هستند نه ایران. 

سن تکلیف دختران و پسران ربطی به فقها نداره! از صدر اسلام و زمان پیامبر(ص) مشخص شده. 

محمد اسحاق فیاض؟ شوخی میکنید دیگه؟ اولین ایشون از مراجع افغانستان هستند نه ایران. سن تکلیف دختران و ...

الان چون پیامبر برای ایران نیس قبولش ندارین؟؟؟سن تکلیف با آیه صریح قرآن مشخص شده؟

الان چون پیامبر برای ایران نیس قبولش ندارین؟؟؟سن تکلیف با آیه صریح قرآن مشخص شده؟

پیامبر(ص) برای ایران نیست؟ متوجه نمیشم یعنی چی

سن تکلیف با روایات صریح اهل بیت(ع) مشخص شده. رو چه مسائل سطحی گیر کردید شما

تو این سن ممنوعه و جالبه که هیچکس معترض نمیشه که چرا دخترا رو بغل میکنه، نه کادر مدرسه، نه بچه ها و ...

برای ما هم ی معلم مرد آوردن ۳۲ سالش بود تقریبا اونم خیلی راحت بود کسی هم هیچی بهش نمی‌گفت برای همین من حرف های اسی رو باور کردم 

ما ۱۷ سالمون بود پای تخته این آقا خیلی راحت دستش رو می‌گذاشت پشت کمر بچه ها ‌‌...

من دولتی هستم ۲ تا از معلم هامون مرد هستن

معلم اصلی؟ نمیدونم شاید قانونشو برداشتن

..بعضی از نشدن های زندگی تو بذار به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد،به خدا اعتماد کن اون مصیبتی که چهره‌ی واقعی آدمای اطرافت رو برات مشخص میکنه اتفاق بدی نیست ،بلکه هدیه‌ای از طرف خداست برای تو    آیا آنانی که شب گریه می‌کنند، می‌دانند؟الله و فرشتگانش بسیار نگران می‌شوند؟و آنجاست که خداوند می‌فرماید :"یؤتِکُم خَیْراً مِمَّا أُخِذَ مِنْکُمْ"قسم به خودم که برای تو بهتر از چیزی که از دست داده ای نصیبت می‌گردانم«آیه ۷۰ سوره انفال» تو ای که داری اینو میخونی بدون که من خیلییییی دوست دارم برام دعا کن