2777
2789
عنوان

شوهرم معلم دختراست

| مشاهده متن کامل بحث + 7246 بازدید | 197 پست
شوهرم اخلاقش بچگونه و دخترونه است خدا حسابی بهش داده

پس احتمالا حس دوستانه فقط بهشون داره 

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولی من اسی را درک میکنم البته شوهر من با دوستای خودش خوشحال بود ،همیشه وقتی با دوستاش که همجنس خودش ...

ما از جزئیات زندگیشون بی اطلاعیم

شاید مشکلات دیگه ای باعث بروز این سردی شده

ولی من اسی را درک میکنم البته شوهر من با دوستای خودش خوشحال بود ،همیشه وقتی با دوستاش که همجنس خودش ...

وای گفتی ، تو همين لحظه داره فیلم هاشون رو پلی میکنه میبینه من این اتاق  حتی بخودش زحمت نمیده یه سوال بپرسه یه دلجویی کنه با خودش خوشه 

دیگه شانم اجازه نداد ایشونو ریپلای کنممیگه با رومانی کار نداریممن دارم میگم علمی حرفش غلطهاین گوزن ر ...

چقدر با خوندن این تاپیک متوجه شدم ما خانوما در حق هم جنسمون ظلم میکنیم.

از ماست که برماست

چقدر با خوندن این تاپیک متوجه شدم ما خانوما در حق هم جنسمون ظلم میکنیم.از ماست که برماست

بله متاسفانه

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

وای گفتی ، تو همين لحظه داره فیلم هاشون رو پلی میکنه میبینه من این اتاق حتی بخودش زحمت نمیده یه سوا ...

با همسرت صحبت کن دلیل بپرس 

شاید ماجرایی ازارش میده و تو بی اطلاعی.

گفت و گو خیلی تاثیرگزاره

شوهرم اخلاقش بچگونه و دخترونه است خدا حسابی بهش داده

عزیزم با جمله اینکه گفتی خودارضایی میکنه پس بترس ازاونجای هم که دائم فیلمبچه هارو میبینه قطعاحس جنسی هم دلره بهشون.و دختر ششم اصلا بچه نیست ببخشید خیلی هم بی حیا هستن شوهرت حس عاطفی نداشته باشه اونا دارن الکی میگن ترسیدیم خودشونو توبغلش جامیکنن

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
بنظرم اگه تجاوزی شکل میگیره بخاطر بیشرفی و سست عنصری مردهدختر هیچ گناهی نداره

دختر گناهی نداره قبول

ولی خانواده مقصره! 

خانواده بی بند و بار حتی متوجه این صمیمیت غیررسمی نشده! 

ولی منی ک خواهرم ۱۲ سالشه با وجود رفیقایی که همشون دوس پسر دارن و..... ۲۴ساعته خواهرمو چک میکنم ب طور نامحسوس حواسم بهش هست

خانواده باید پدر همچین معلمایی رو دربیاره 

مگه میشه انقدر بی بند و باری اینقدر بی اهمیتی انقدر بی مسئولیتی 

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

بنظرم اگه تجاوزی شکل میگیره بخاطر بیشرفی و سست عنصری مردهدختر هیچ گناهی نداره

اما دختر میتونه مراقب خودش باشه تا هیچ بیشرفی نتونه سواستفاده کنه، مثل کسی که کلی الماس و برلیان داره و از ترس دزد کلی ازش مراقبت میکنه، دخترها از الماس و برلیان هم باارزش ترن، نباید شأن خودشونو انقدر پایین بیارن که هر پاپتی درب و داغونی بیاد ازشون سواستفاده کنه و بزنه به چاک، باید برای دخترها هزینه بدن از هر جهت ، برای به دست اوردنشون سختی بکشن تا قدربدونن، مفت که به دست بیاد مفت هم رهاشون میکنن، 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

همسر منم معلم روستا بود .دانش آموز  دختر و پسر داشت.

هرگز یه معلم مرد اجازه نداره دانش آموز دختر  رو بغل کنه.

یکی از کاربرای قدیمی نی نی سایت می گفت توسط معلم مرد لمس می شد و جز خاطرات عذاب آورش بود. من معلم مرد زیاد دیدم که دانش آموزان دختر داشتن و بسیار شرافتمند بودن و اندازه یک پدر روی دخترها غیرت داشتند.

🌷🌷🌷تقدیم به خانم های گل نی نی سایت
وای گفتی ، تو همين لحظه داره فیلم هاشون رو پلی میکنه میبینه من این اتاق حتی بخودش زحمت نمیده یه سوا ...

چی بگم عزیزم ،شما هم سعی کن یه مدت تو نقش آدمای شاد و الکی خوش فرو بری شاید کم کم شوهرت درست بشه چون اگه بهش بگی با من شاد باش و بگو بخند کن تازه جبهه میگیره و گوش نمیده ولی سعی کن بدون وابستگی به شوهرت شاد باشی ،فیلم کمدی ببین ،داستان طنز بخون و نمیدونم یه کاری کن دلت شاد باشه ،انشالله درست میشه 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
حسش رو بیخیال عزیزمنامحرمه

دختر کلاس ششمی ذهن و دنیاش هنوز بچگونس هرچقدرم هم که ادای ادم بزرگ ها رو دربیاره....نگران اون نباشین نگران این باشین اگه واقعااا این اقا پدوفیله قراره چجور پدری بشه....

زیر ۶؟ چه خبره ؟ شما اتفاقا به اقلیت اقلیت بسنده کردین؟ الان اینجا که یک بخشی از جامعه هستیم و همه ه ...

عزیزم من با رفرنس صحبت میکنم..این کتاب بیماریهای زنان هست..حالا شما بگو ایران اینطور نیست.. 

ولی من صحبتم اینه که یه درصدی حالا یا قابل توجه یا کم.. از بچه ها توی سن ۱۲ سال کوچولو وریزه نیستن..

حالا یه بخشی از صحبتم هم درباره بلوغ زودرس بود