2777
2789
عنوان

شوهرم معلم دختراست

| مشاهده متن کامل بحث + 7246 بازدید | 197 پست
بچه ها الان خیلی تغییر کردناونروز بیمارستان یه دختر متولد ۹۲ بستری بود ناخن ها کاشت..موها آمبره..اصل ...

اصلا ناخن کاشت که ممنوعه مدرسه . دختر ۱۱ ساله ؟عجیبهوالا

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما هم معلم مرد داریم نمی دونم چرا عجیب میدونن نی نی سایتی ها

چون مدارس دولتی قانونی نیست ولی غیرانتفاعی که ازاده فوق برنامه ام دولتی میتونه بیاره

لطفا برای ازدواجم دعا کن...منم برات جبران میکنم  

7 ،8 ماهه اقدامم، مشکل ضعف اسپرم داره، نشده، کلا حس میکنم خوشحالی های عمیق و اصلیش رو با بیرون تخلیه ...

خب خودت بهتر شوهرتو میشناسی 

زندگیتو از یکنواختی در بیار 

دکتر گفته مشکلی نداره ،؟ باردار میشی؟ 

شاید اشتباه میکنی اونا فقط بچه ان و شوهرتون معلمشونه و حس پدرانه داره 

ولی اگه شوهرت منظور داشته باشه طفلی اون بچه ها که چنین معلمی دارن و طفلی خانواده هاشون که با خیال راحت بچه شون رو میفرستن مدرسه

خودم رو یکی نمیکنم، انگار حس میکنم شوهرم بیش از حد دوستشون داره و باهاشون خوشه

دلش بچه میخاد لابد ...

ولی اینک دست میزنه بهشون خب نیس 

خودت مستقیم تذکر نده حرمت بینتون شکسته میشه 

همون کاری ک گفتم بکن

کی گفته به بلوغ رسیده!خیلی از دخترا تا ۱۴ الی ۱۵ سالگی به بلوغ نمیرسن

شما مسلمانید؟

اسلام عزیز گفته به بلوغ رسیده

اگر مسلمانید که اسلام‌گفته. اگر نیستید جای بحثی نیست چون ما مسلمانیم.

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
ما هم معلم مرد داریم نمی دونم چرا عجیب میدونن نی نی سایتی ها

تو این سن ممنوعه و جالبه که هیچکس معترض نمیشه که چرا دخترا رو بغل میکنه، نه کادر مدرسه، نه بچه ها و نه والدین، اینجای حرف اسی باورنکردنیه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

والا اگه  دست بهشون میزنه و بغلشون‌میکنه فراتر از نگرانی لازمه 

اونا دیگه بزرگن به ین تکلیف رسیدن نامحرمن 

اصلا کجاست که معلم مرد برای دختر ششمی گذاشته 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

اسی اصلا نرمال نیس رفتار شوهرت اونم ازاونجایی ک خودتم کامل میدونی با تو صمیمی نیست! من خوههر خودم ال ...

مدرسه های نمونه و تیزهوشان معلم مرد دارن ماهم داشتیم همیشع

دخترا هم روشون کراش میزدن‌ ابراز علاقه میکردن بیجاره زنهاشون

شما مسلمانید؟اسلام عزیز گفته به بلوغ رسیدهاگر مسلمانید که اسلام‌گفته. اگر نیستید جای بحثی نیست چون م ...

عزیزم من دارم علمیشو میگم

از نظر علمی یعنی به بلوغ رسیدن یعنی توانایی باردار شدن در دختران و در پسران توانایی باردار کردن

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉