2777
2789
عنوان

شوهرم معلم دختراست

| مشاهده متن کامل بحث + 7245 بازدید | 197 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودتو درست کن

اونا نهایت ۱۱ یا ۱۲ سالشونه

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

باور نمیکنم.

اصلا ممنوعه معلم مرد مدرسه دخترانه تو این سن.

دوما اون مدرسه هیچکی پیدا نمیشه که بگه چرا دختر مردمو بغل میکنی.

مدیری ،ناظمی، ابدارچی کسی نیست ؟

سوما بچه ها معترض نمیشن نمیرن به پدر و مادرشون بگن فلانی بفلمون میکنه؟

تراوشات ذهن بیمار خودت رو اینجا منتشر نکن لطفاً

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

هیچ وقت یادم نمیره داداش معلمم حدودا ۲۵ اینا میخورد که معلم بود میومد گوهی وقتا سر کلاس خواهرش 

من خیلی خیلی باهوش بودم کلا قبل اینکه معرفی کنم خودم رو تو کلاسش منو میشناخت

من خیلی پر زبونم بودم ولی یادمه انقد دوسش داشتم

یکی دوبارم خودمو تو لباس عروس باهاش تصور کرده بودم انقد که جذاب بود🤣🤣🤣🤣

کلاس پنجم ششمم بیشتر نبودم

‌‌‌

بچه ها الان خیلی تغییر کردناونروز بیمارستان یه دختر متولد ۹۲ بستری بود ناخن ها کاشت..موها آمبره..اصل ...

معلوم نیس ننه بابا دارن اینا یا نه

هر چیزی تو سن خودش قسنگه

۱۸ سالت شد برو ناخن بکار!

ای کاش فقط با ناخن کاشتن کاراشون تموم شه

ولی تاااازه با ناخن کاشتن کارای دیگه شونم کلید میخوره

امّیدِ رهایی نیست، وقتی همه دیواریم ...
باور نمیکنم.اصلا ممنوعه معلم مرد مدرسه دخترانه تو این سن.دوما اون مدرسه هیچکی پیدا نمیشه که بگه چرا ...

👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

دست میزنه به صورتشون بغلشون میکنه نگرانم

اینجا دیگه دارک شد قضیه

هر چقدرم رابطه اش با بچه ها خوب باشه ، اینکه دست بزنه بهشون و بغل کنه خیلی زیاده رویه

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨

کاری با همسرتون ندارم

اما چرا کلاس ششم که به سن تکلیف رسیدند معلمشون آقاست؟

تو روستا هستن؟

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بچه ها الان خیلی تغییر کردناونروز بیمارستان یه دختر متولد ۹۲ بستری بود ناخن ها کاشت..موها آمبره..اصل ...

چرا دروغ میگید

دختر ۱۱ ساله

۱۶۸ سانت؟؟؟

الآن زن گنده ۱۷۰ قد بلند محسوب میشه براش

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

12 سالشونه فقط!!!!باورم نمیشه انقدر ذهنتون مسمومه

ذهن مسموم نیست جامعه خراب شده و واقعیته و 50 درصد همین کلاس ششمی ها هم چشم و گوششون باز شده و شاید دوس پسر هم داشته باشن

تا همون شوخی و خنده اوکی 

ولی لمس کردن خیلی بده واقعا

کاشکی سر بشکند،پا بشکند،دل نشکند!_اخوان ثالث

دقیقاااا

دختر ۱۲ ساله ندیدن جدیدا فکر کنم!! 

ماشالله از همه ی ما بیشتر بلدن چنان ناز و عشوه میان که ببین فقط 

بعد میگه نینی بیار انگار مثلا شوهره رفته بچه ی دوساله ی فامیل رو بغل کرده!

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

اسی اصلا نرمال نیس رفتار شوهرت 

اونم ازاونجایی ک خودتم کامل میدونی با تو صمیمی نیست! 

من خوههر خودم الان کلاس ششمه من ۱۷ سالم بود چیزایی رو نمیدونستم ک اون الان میدونه !!!

اصلا بچه نیستن 

برای سال جدید حتما بگو بره مدرسه پسرونه 

اصلا مدیر مدرسه چرا باید همچین اجازه ای بده! بالاخره ب سن تکلیف رسیدن طبق قانون خودشون اینکار حرامه و معلم نامحرم! 

ته تهش اینه که خودت بری اموزش و پرورش و اطلاع بدی! 

اگه کوتاه نیومد و .. 

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"