کلاس ششم دخترانه، امروز رفتن اردو ارایش میکنن، شوهرمم آدم ظاهربین هست پر گوشی اش شده عکس و فیلم بچه های مردم،تو گوشی فلیم اردو رو دیدم با بچه ها سوار وسایل شهربازی شده بود وسط دخترا خیلی خوشحال بود خیلی، از ته دل باهاشون میخندید،وقتی با من بیرونه اینقد احساس و خوشحالی نداره،،، کلا نیازهای عاطفی اش رو از اونا تغذیه میکنه،پیام های گلم عزیزم و ...اينا بهشون میگه،اينا طبیعیه،؟
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اینقد زمونه خراب شده ک دختر طبقه پایینی ما کلاس پنجم ميگه دوستام دوست پسر دارن سيگار میکشم خود زنی میکنن بهش تذکر بده خوش بینم نباش این نظر منه به خاطر دوره زمونه میگم زندگیتو نگه دار به خاطر حرف من دلت تو فکر نره اما واقعیتو بهت گفتم عزیزم اینشالا هیچوقت مشکل تو زندگی هیچکس به وجود نیاد خوشبخت باشید
دانش اموزاشن مثل اینکه ایشون تمام مدت توی اردو نیست همیشه درس و کلاس یکروز هم اردو بوده
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره