2777
2789

سلااااام

بسلامتی و مبارکی ۶ ماه و ۱۳ روزه در پروسه از پوشک گرفتنیم 😂😂😂

یک‌ماهه که پی پی رو یاد گرفته

جیشو یاد نمیگیره😕🤦🏻‍♀️ چقدر دیگه یاد میگیره؟

ممکنه پی پی رو فراموش کنع؟

بچه شما اول جیشو یاد گرفت یا پی پی رو؟

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یکهفتهاول جیش بعد پی پی البته پی پی هم میبردم دسشویی نه اینکه تو پوشک باشهتابستون از پوشک گرفتم .تاب ...

من از تابستون درگیرم 

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

۶ ماه زیاد نیست ..‌بچه های من یک هفته ایی یاد گرفتن 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
۳ روزه یاد گرفت

چندوقتش بود ؟

من از ۲ سال و پنج ماهگی دارم از پوشک میگیرم

چندبار هم یاد گرفته و فراموش کرده

اولین باره یکماه پی پی نکرده تو شلوار یا تو خونه و میگه ک ببرمش دستشویی

۶ ماه زیاد نیست ..‌بچه های من یک هفته ایی یاد گرفتن

چندوقتشون بود؟

من همیشه به همه میگم مرحله به مرحله فقط 

اول فقط پوشک روز اونم فقط برای جیشش رو گرفتم،وقتی دستشویی بزرگ داشت سریع پوشک‌میکردم، شبا پوشک می‌کردم و همینطور بیرون رفتنی هم  

مرحله ی بعد وقتی کامل جیشش رو‌ یاد گرفت کم کم پوشک‌دستشویی بزرگ رو گرفتم و یاد دادم تو دستشویی کارشو کنه 

مرحله ی بعد هم پوشک بیرون و اخریش هم پوشک شبش بود 

بخاطر همین از سه سال و خورده ای به بعد اصلا یکبار هم جاشو خیس نکرد 

اینم بگم هر مرحله تقریبا یه ماه زمان برد 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
حتما سن بچه کمه ،من یبار دو سالگی تلاش کردم دیدم نمیگه بیخیال شدم دفعه بعد نزدیک سه سالش بود تا شروع ...

از ۲ سال ۵ ماهگی دارم میگیرم 

الان سه سالشه