2777
2789
عنوان

چه تصمیمی بگیرم به نظرتون

42 بازدید | 7 پست

سلام وقتتون بخیر خیلی نیاز به راهنمایی دارم توی یه مسئله ای چند شب پیش عمم زنگ زد منو برای پسر عمم خواستگاری کرد ماجرا از این قراره که ما کلا رفت و آمد فامیلی به اون صورت نداریم جوری که ما فقط چند بار همو دیدیم و من تا حالا تو چشماش نگاه نکردم چه برسه به فکر ازدواج ولی ظاهرا اون از من خوشش اومده توی همین چند بار دیدن هم و با عمم صحبت کرده که من فقط پریزاد رو میخوام چون دختر زیاده دور و اطرافش و عمم  به بابام زنگ زده و گفته  بگن بیان خواستگاری من اگر پریزاد راضیه و من واقعا  نمیدونم چیکار کنم وقتی فکر ازدواج باهاش رو میکنم حس خوبی بهم دست نمیده از طرفی پسره همه چی داره پول و شغل و ماشین و خونه قیافه اش هم بد نیست معمولی میشه گفت و خودمم دارم درس میخونم دانشجوام خیلی فکرم درگیرشه همه ی خانواده راضی هستن و منتظر جواب منن چیکار کنم به نظرتون؟

من اگه بودم میذاشتم یه جلسه بیاد

اگه هم کلا قصد ازدواج نداری خب رد کن

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه خانوادت مشکلی ندارن که یه مدت بی خبر از بقیه آشنا بشید شاید مهرش به دلت نشست و شاید هم دیدی تفاهم نداری و کنسل کردی

اگه میدونی آشنا بشی بعدش بخوای بگی نه کسی مشکل نداره یه فرصت ب خودت و پسر عمت بده

ولی اگه از اینایی هستن ک بخوان بگن حرف زد و گفت نه بعدش بخوان حرف در بیارن از همین حالا بگو نه

بستگی به خودت داره باید ببینی رفتار روشو وابسته هست نیست شغلش خوبه نیست خونه و ماشین ایما داره

خونه و ماشین و شغل داره خانواده ی عمم ام خوبن وضعیت اشون شعلش پول در آره 

خونه و ماشین و شغل داره خانواده ی عمم ام خوبن وضعیت اشون شعلش پول در آره

خوب پس باهاشون آشنا شو چند تا بچه ان فقط اینم بکم که اول تمام حرمت ها و محدودیت عا رو حفظ کن

اکانت ۳ نفره مون💞🤪