2777
2789
عنوان

شراب انگور

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 77 پست
ببخشیدبه خودتون مربوطه یه مسئله کلی بودگفتم شماراحت باش

من راحتم 

دیدم شما ناراحتی گفتم بهتون یه پیشنهاد بدم که شمام راحت بشی

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما هم در و هم دهنت و باهم ببند با تشکررر

همون موقعی که فرش رو سوزونده اگه مادرت میزد می‌کشتت اینجا نمی‌اومدی چرت و پرت بگی 

تو که دغدغت کلاً سوختن یه تیکه از گوشه فرشه دیگه نیا حرف مفت نزن که

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

خدا خفت نکنه🤣😘

بریم 

یه سریا دیگه خیلی زرزر مفت می‌کنن 

آخر شب آدم حیفه بخواد حروم بشه با یه عده

دقیقا منمدب همین فکر میکردم

هیچ وقتی یادم نمیره دسته قابلمه پلاستیک بود شروع کرد به سوختن من هول شدم انداختمش روی فرش زنگ زدم به مامانم پشت تلفن گفتم مامان یه گند خیلی بزرگ زدم گفت چیکار کردی گفتم قابلمه آتیش گرفت و انداختمش روی فرش فقط یک کلمه گفت فدای یه پلک زدنت 

این نشونه تربیت مامانم شد که من همچین دختری شدم 

برای همین با سلامت روان بزرگ شدم برعکس بقیه مادرا که فرش و وسایل دیگه به جونشون بسته حاضرند به خاطرش بچه‌هاشونو تیکه پاره کنن

😁😁😁

با شوهرت دعوات شده اومدی دق و دلی تو سر ما خالی میکنی ؟؟😏

نه والا شوهرم داره کمد دیواری نصب می‌کنه 

من دارم سریال می‌بینم 

اومدم اینجا ببینم کی مادرش می‌خواد به خاطر یه تیکه فرش بزنه تو دهنش بکشتش یه ذره افسوس بخورم برای اون مادر برم 

دیگه به اندازه کافی تخریبت کردم دیگه واقعاً جوابتو نمیدم 

دیگه بیشتر از این روا نیست 

بای

نه والا شوهرم داره کمد دیواری نصب می‌کنه من دارم سریال می‌بینم اومدم اینجا ببینم کی مادرش می‌خواد به ...

عزیزم من فکر میکردم مادرم دعوا می‌کنه خونه که رفتم گفت فردا سرت تو داری از عقده درونت آتیش میگیری 

نه والا شوهرم داره کمد دیواری نصب می‌کنه من دارم سریال می‌بینم اومدم اینجا ببینم کی مادرش می‌خواد به ...

عزیزم من فکر میکردم مادرم دعوا می‌کنه خونه که رفتم گفت فردا سرت تو داری از عقده درونت آتیش میگیری