2777
2789
عنوان

شراب انگور

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 77 پست
دایورت نشد که

یوقت های حال میده جواب کوبنده 

😁😁😁😁😁

البته اینجام خطر تعلیقی داره خیلی نمیشه مانور داد 

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره خدایی .گوشت تن ادم میریزه از ترس مدیرش🤣

نه در اون حد

البته من کلاً خیلی اهل توهین کردن نیستم ولی یه عده باید یه جوابی بگیرن

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

دوست دارم خب حتی خیلی از پزشک ها میگن روزی یه ته استکان کوچیک‌برای بدن فایده هم داره

همون پیامبری که نمازرومعرفی کرده وخدایی که نمازروواجب کرده این نوشیدنی روحرام اعلام کردن وگفتن خیری درحرام نیست پس نمیشه هردو روباهم داشت هم نمازهم مشروب ..

همون پیامبری که نمازرومعرفی کرده وخدایی که نمازروواجب کرده این نوشیدنی روحرام اعلام کردن وگفتن خیری ...

اگه خیالتون راحت میشه از فردا دیگه نماز نمی‌خونم هیچ سختی نداره 

شما جواب ندی بمونه تو دلت بهتره

نه دیگه زدم تو صورتت 

حالا دیگه اگه دوست داری دیگه بعدیو جوابتو نمیدم درو تو صورتت می‌بندم 

می‌تونی امتحان کنی پیام بنویس دیگه جوابتو نمیدم 

عین سکینه سبزی فروش که پشت در وایساده حرف می‌زنه درو می‌بندم میرم تو 

الان سکنه میزنن

نه خب اگه می‌خوام ببینم خیالش اینجوری راحت میشه نخونم دیگه