2777
2789
عنوان

به نظرتون حق دارم ناراحت بشم

181 بازدید | 15 پست

شوهرم رفته بود دبی برا یه کاری با پسر خالش من گفتم از اونجا یه ساعت دست دوم اپل واچ سری ۸ یا ۷ برام بیار اونجا ارزونتره گفت باشه دیگه فکر کنم روز پنجم ششم سفر بود زنگ زد گفت من الان تو یه پاساژی هستم اکثرا موبایل فروشی سری ۹ رو میخوای یا ۱۰ گفتم چنده گفت سری ۹ تقریبا سیزده ملیون ده هفده ملیون منم گفتم همون ده رو بگیر اگه میتونی 

عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعد شبش زنگ زد گفت ساعت و کفش برات گرفتم دیگه روز زن کادو نمیدم سال دیگه ۴ تومن هم باید بهم بدی خیلی گرون شد عکس کارتنشم برام فرستاد نشون یه موبایل فروش دادم گفت به نظر اصل میاد 

عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم

وقتی اومد ساعت رو انباکسش کردم تو تنظیمات ساعت دیدم اصلا اسمش یه چیز دیگست

بعد شبش زنگ زد گفت ساعت و کفش برات گرفتم دیگه روز زن کادو نمیدم سال دیگه ۴ تومن هم باید بهم بدی خیلی ...

خوب شوخی کرده خواسته بگه سنگ تموم گداشتم 

نه ناراحت نشو 

شوهر من سال پیش سرویس طلا گرفت هی هر مناسبتز میگه یکی از گوشواره هاش برا این روز بوده 

منم میخندم 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
وقتی اومد ساعت رو انباکسش کردم تو تنظیمات ساعت دیدم اصلا اسمش یه چیز دیگست

یعنی تقلبیه؟

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

تو اینترنت بررسی کردم دیدم اشغال ترین فیش هست که شاید اونجا ۵۰۰ هم نخریده اعصابم خورد شد ترسیدم باتری گوشیم خراب بشه دیگه بلوتوثش رو قطع کردم 

اگر رو مارک و تقلبی بودنش حساس شدی بهتره بدون جبهه گیری بگی به خودش 

شاید از قصد نبوده و یا سرس کلاه رفته 

بگو شاید کاری از دستش بر اومد 

تو اینترنت بررسی کردم دیدم اشغال ترین فیش هست که شاید اونجا ۵۰۰ هم نخریده اعصابم خورد شد ترسیدم باتر ...

همینا رو بهش بگو 

احتمالا سرش کلاه رفته به نطرم حق داره بدونه 

در ضمن سرزنشش نکن 

بهش میگم اخه چرا دروغ میگی اصلا زیر بار نمیره میگه من فروشنده سرم کلاه گزاشته دیگه دید من خیلی ناراحت شدم میگه بیا پول بدم بری یه اصل دست دوم از دیواری جایی بخری