2777
2789

اول که بی حسی زد اصلا درد نداشت 🫨🙄 حالا نمیدونم دستش سبک بود یا کلا همینه در حد حس لامسه فقط حس کردم😅واییییییییییی ولی اون دستگاه غر غر که دندون میتراشیددد صداش تا مغزم رفتنت بو گند بز سوخته جسد مرده میدادددد🤐😮‍💨😬 یه جا هم اونجایی اذیت شدم که یه وسیله مثل در قوطی باز کن گذاشت بین دندونم نگهش داشت اونو خیلی فشار داد با وقتی آمالگام زد خیلی فشارش داد حس ناجوری بود 🫣 🤒😷 قراره تا دوساعت هیچی نخورم گشنمههه اخه🥲🥲🥵 در کل تجربه عجیبی بود یکم هم خوابم گرفت آخرش همش میترسیدم دندون خورده بخورم 😂😂😂 الان جای دندونم حس ماسه خیس میده یعنی درست میشه بعد😣  نصم فلجه هنوز 😂😂وای یه دندون کشیدنی عقل هم دارممممم خدا به دادم برسههه😨😨

خدایا شکرت 🥺 💛💚🩷 خدایا عاشقتم دستمو بگیر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم تابستون رفتم از ترس فشارم افتاد بعدش با اب قند بهم دادن

ینی چشام بسته بود اشک میرختم 

نمیدونم چم شده بود آخرش دندونپزشکه گفت چقدر تو ناز داری یه وقت دیدی حااتخییل دیگه بده بهم بگو🤣🤣ولی تا اوندم بیرون افتادم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بیکاره بی آرررر😁

منم آخرین بار ۶ سالگی دندون پزشکی رفتم 

تا الان که نزدیک ۲۰ سالمه نرفتم 

چون بسیار دندونام سالم مونده 

ولی یه جا دوستمون گفت دندونش درد میکنه من گفتم من تا به حال دندون درد نچشیدم از اون موقع دندونم خراب شده 

دیگه موند بعد کنکور درست کنم

وای چ بد اون تراش دندون چقد طول کشید درد هم داشت ؟عصب کشی بودی یا ترمیم؟

چند بار انجام داد کلا یه ساعت طول کشید حدودا کل پروسه ولی خب اون مرحله زیاد زمان نمی‌بره رو منه ولی نه درد نداره بوش خیلی بده و صداش زیاده 🤒من عصب کشی بودم ولی ترمیم هم کردم

خدایا شکرت 🥺 💛💚🩷 خدایا عاشقتم دستمو بگیر