2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای من قابلیت کشتن بقیه رو هم دارم و مث چی گریه میکنم😐😂امروزم تو سایت پریدم به یه نفر نزدیک بود دع ...

ولی جدا از این از دوران پی ام اس کلا میشم عین زنای حامله هر چند ساعت یکبار دلم هوس چیزمیز میکنه🥲😂الان دلم جیگر میخواد 

واسه صبح ام سفارش کله پاچه کردم 😐😐

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›

پی ام اس خییییللی ظلمه

حتی نمیتونم باهاش شوخی کنم. واقعا هر ماه زجر میکشم

صداها رو مخمه، نور زیاده، حرف ها تلخ و دردناکه. عصبیم و حالم از خودم بهم میخوره، احساس زشتی میکنم. انقدر زار میزنم تا بمیرم ولی نمیمیرم. هررر ماه همینه

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

میدونی چی بدتره؟بگن ماهم پریود میشدیم این کارارو نمیکردیم انقد ناز و ادا نداشتیم:/

بدتر اینه که میگیم چون پریودم یکم کمتر سر به سرم بزار هوامو داشته باش

و میگن: مشخصه پریود شدی باز🥲

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

ولی جدا از این از دوران پی ام اس کلا میشم عین زنای حامله هر چند ساعت یکبار دلم هوس چیزمیز میکنه🥲😂ا ...

من شیرینی خیلی هوس میکنم🥲

[کاربری دوم] کاش هیچوقت مهر آدمی که قسمتتون نیست،به دلتون نیوفته...
بدتر اینه که میگیم چون پریودم یکم کمتر سر به سرم بزار هوامو داشته باشو میگن: مشخصه پریود شدی باز🥲

من همچییی اصلا دلم میخواد اینقدر غذا بخورم که بمیرم 😍😂

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›
پی ام اس خییییللی ظلمهحتی نمیتونم باهاش شوخی کنم. واقعا هر ماه زجر میکشمصداها رو مخمه، نور زیاده، حر ...

منم دقیقا خیلی حالم بده

واقعاً از ی هفته قبل پریودی روح و روانم بهم میریزه تا بعد پریودی

قشنگ دو هفته رو داغونه روح و روانم

الان دیروز روز آخر پریودیم بود امروز تازه حس میکنم دارم به زندگی برمی‌گردم🤦🏻‍♀️

خیلی ظلمه هر ماه هر ماه☹️

میخوام از ماه بعد قرص بخورم ببینم چطوره😢

پتریکور petrichor واژه یونانی است که به ترکیب منحصر به فرد باران و خاک خشک گفته می شود که رایحۀ بسیار دلنشینی دارد و از آن با عطر نم خاک یاد می شود.