2777
2789
عنوان

باردارم

131 بازدید | 18 پست

Toxoplasmosis IgGمثبت ۱۲ هست 

Toxoplasmosis IgM زیر یک منفی الانم زیر شکمم شدید درد داره بیشتر سمت چپش کم خونی ویتامین دی ۱۲  خطر سقط هست  ینی ؟

همش میگم وایتکس خیلی استفاده کردم این مدت قلب تشکیل نمیشه

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
این توکسوپلازموز مثبت یعنی قبلا بیماریش رو گرفتی و تمام. اصلا مهم نیست

جدی پس چرا بهداشت منطقمون گفت خطر سقط بیماری مادر زادی داره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین تو هفته های اول بارداری، جنین از مادر تغذیه نمی‌کنه و از کیسه زرده تغذیه می‌کنه و اصلا مهم نیست ...

هووف یه زره خیالم راحت شد ولی تیر کشیدن زیر دلم اذیتم میکنه از ظهر گرفت دیگ ول نمیکنه یکسره سنگینه حالت تورم انگار

این ویروس الان توبدنت نیست ولی قبلا بوده،یه سونوگرافی برو استرس نداشته باش فقط همین التماس دعا

برای هفته بعد سونو نوشت ک قلب تشکیل شده باشه

عزیزم Toxoplasmosis: وجود IgG مثبت به این معنی است که شما در گذشته با عفونت توکسوپلاسما روبرو شده‌ ای  اما IgM منفی نشان می‌دهد که این عفونت در حال حاضر فعال نیست. این به این معنیه که بدنت قبلاً با این عفونت مبارزه کرده .

کم‌خونی و ویتامین دی: کمبود ویتامین دی و کم‌خونی می‌تواند بر سلامتت تأثیر بزاره مصرف مکمل‌ها و غذاهای غنی از آهن و ویتامین دی می‌تونه  کمک‌کننده باشه. همچنین، پزشک ممکنه برات درمان‌های خاصی تجویز کنه

درد زیر شکم: درد سمت چپ شکم می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشع از جمله عفونت‌ها، مشکلات گوارشی یا حتی تغییرات هورمونی. این دردها ممکن است به بارداری مرتبط نباشن، 

استفاده از وایتکس: استفاده بیش از حد از مواد شیمیایی مانند وایتکس ممکنه بهت آسیب بزنه اما هیچ مدرکی وجود نداره که نشان بده این مواد باعث عدم تشکیل قلب جنین می‌شه

عزیزم Toxoplasmosis: وجود IgG مثبت به این معنی است که شما در گذشته با عفونت توکسوپلاسما روبرو شده‌ ا ...

هوووف یکم نگرانیم رفع شده قبل ازمایش دکتر بهم روفولویک و ویتامین دی داد این جواب قبل ازمایشه   خیالم یکم راحت شده از الان ک کلا دستکش استفاده میکنم