2777
2789
عنوان

باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 18 پست
ببخشیداگه تجربه دارید منم عفونت چندین ساله دارم هرچی قرص وپمادازمایش دادم درمان نشد تجربه درمانی دار ...

اول از کسی بپرسید خوب ولی من شنیدم قرص و شیاف ماریانا برای عفونت واژن خوبه بو بد هنچی درمان میکنه با عنبر نسا اصل دود کنن 

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
عفونتت چیه دقیق تر بگو

قبلا جواب توی پاپ اسمیرزده بودعفونت کاندیدا وافزایش باکتری واژینوس پمادوقرص خودم وهمسرم مصرف کردیم جواب نگرفتیم بعدا توجواب دیگه عفونت نزد ولی ترشحات سفید تکه ای هست بعضی مواقع زیادتررفتم چندماه پیش ازمایش تخصصی دادم مثل پا پ اسمیر عفونت دیده نشده بود انگاربدنم مقاوم شده نمیدونم چکارکنم مگه میشه عفونت خوب نشه ازمایش هم نشون نداد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلا جواب توی پاپ اسمیرزده بودعفونت کاندیدا وافزایش باکتری واژینوس پمادوقرص خودم وهمسرم مصرف کردیم ج ...

عزیزم عدم تشخیص عفونت در آزمایشات: ممکنه عفونت در برخی مواقع در آزمایشات مشخص نشه اما علائمتون هنوز وجود داشته باشه این موضوع نیاز به بررسی مجدد توسط پزشک خودتون داره 

ترشحات سفید تکه‌ای: این ترشحات ممکنه نشان‌دهنده باقی‌مانده‌ی عفونت یا مشکل دیگری باشن

مقاومت به دارو: برخی عفونت‌ها می‌توانند به داروهای خاصی مقاومت نشان دهن. ممکنه نیاز به تغییر دارو یا دوره‌ی درمان داشته باشی

پیگیری مداوم: ادامه دادن به پیگیری‌های پزشکی و انجام آزمایشات منظم بسیار مهمه پزشک متخصص می‌تونه با بررسی مداوم، علت اصلی مشکل را پیدا کند.

بهداشت و مراقبت‌های شخصی: حفظ بهداشت مناسب ناحیه تناسلی و استفاده از محصولات بهداشتی مناسب می‌تونه به کاهش علائم کمک کنه