2777
2789
عنوان

صبح رفتم محل کار شوهرم

1025 بازدید | 27 پست

بچه ها من صبح رفته بودم محل کار شوهرم، بعد یه زمانی بود داشتن صبحونه میخوردن، منم رفتم پیششون صبحونه خوردم، بعد یکی از خانمها گفت ما هفته‌ایی یه بار این شکلی مفصل صبحونه میخوریم توام بیا اگر بیکاری و این حرفها، بعدش گفت من شبهاهم خیلی دوست دارم برم بیرون ولی پایه‌ایی ندارم و اینا، منم گفتم اوکی منم دوست دارم، بعد الان پیام داده بریم یه هات چاکلت بخوریم؟ 

بعد من این خانم رو کلا دو سه بار دیدم با اینکه خیلی دختر خوبیه ولی احساس میکنم فعلا حرف مشترک زیادی باهاش ندارم در غیاب شوهرم. الان چجوری جوابشو بدم که نه بهش بربخوره هم بدونه که دوست دارم ۴ تایی در ارتباط باشیم نه دوتایی حالا بعدا که صمیمیتر شدیم دوتاییم میریم بیرون؟

بیخیال شو 

بعضیا اینجوری میخان وارد خونه و زندگیت بشن

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم خوبی؟

من راستش آهوانه جان جزو اون دسته ادم ها هستم که شدید مخالف دوستی  و روابط صمیمی با همکارم!! چه همکار همسرتون چه همکار خودتون

محیط کاری با شرایط دوستی نمیخونه!!!! نتیجه صمیمیت دستیارتون چی شد؟

جو بیمارستان همسرتون هم اینطوریه که هیچ کس به دیگری رحم نداره چون خودش عقب میمونه

صمیمیت همسرتون با اون خانم نورو رو که خوب یادتون؟هم همسرتون به مشکل خورد بواسطه دفاع ازایشون

هم اون خانم از حدش خودش فراتر رفت

میدونم ایشون خانم خوب و محترمی هست و احساس خوبی بهش دارید اما واقعا شرایط سخت آدم هارو هم عوض میکنه(شرایط سخت  اون روی مادرشوهرتون رو نشون داد)

ممکن بواسطه این صمیمیت همسرتون مجبوربشه تورودربایسی یسری گذشت ها بکنه ! یا ممکن اون تلاش برای بقا تو اون محیط باعث بشه این خانمم یجایی ازین صمیمیت سواستفاده کنه

سوای اینا ازونجایی که همسرتون هم مثل خودتون زود ب ادما اعتماد میکنه ممکن این خانم جای ستاره رو بگیره و همسرتون بواسطه ای که میبینه شما خودت صمیمی هسی با ایشون دردودل کنه 

سلام عزیزم خوبی؟من راستش آهوانه جان جزو اون دسته ادم ها هستم که شدید مخالف دوستی و روابط صمیمی با ه ...

سلام عزیزم راستم میگین ما این مدت از دوست خیلی ضربه خوردیم.

نمیدونم یهو ازش خیلی حس مثبتی گرفتم هم از ظاهرش هم اینکه با شوهرم در عین صمیمیت حد و حدود داشت و یکمم اینکه که شوهرش همکار خودمه باعث شد حس کنم میتونیم دوستای خوبی باشیم.

سلام عزیزم راستم میگین ما این مدت از دوست خیلی ضربه خوردیم.نمیدونم یهو ازش خیلی حس مثبتی گرفتم هم از ...

مطمئنا حستون اشتباه نبوده و ایشون خانم موجه و مثبتی هستن

من چندین روانشناس رو دنبال میکنم توصیه هایی که از اون ها خوندم و شنیدم هم همینطور بود 

که صمیمیت با همکار مشکلاتی رو بدنبال داره سطح انتظار و توقعات بالا میره!

البته اگر ایشون  رزیدنت رشته دیگه ای هستن و زیاد روابط کاری باهم ندارن میشه

به هرحال چون برام عزیز هستین دوست داشتم بخاطر ضربه ای که خودم خوردم و خودتون در گذشته خوردین هشدار بهتون بدم که حتی اگر تمایل داشتین یه رابطه دوستانه داشته باشید به هیچ وجه راجب روابطتون چه خانواده پدری چه همسرتون گزارشی به ایشون ندید

ی چیزی میگم میخای باور کن میخای نکن این یه قانونه اگ اجازه بدی ی غریبه ک زن باشه زیاد بیاد تو زندگیت و باشوهرت ارتباط داشته باشه! قلب شوهرتو خود ب خود تسخیر میکنه حتی اگ خیلی عاشقت باشه