2777
2789
عنوان

هر دو جنس بیاید بازی کنیم🥺🤣

516 بازدید | 79 پست

1 - چند سالته 

۲- اسمت چیه 

۳- محل سکونتت 

۴-عشق یا پول 

۵-مرگ یا زندگی 

۶- بدترین خاطره

۷-آرزوت 

۸-اسم پارتنرت

۹-باهم اوکی شیم

۱۰-شات‌ گالریت‌ 

۱۱-درس مورد علاقه

۱۲-خواننده مورد علاقه 

۱۳-بدترین نمرت‌

۱۴-داداش یا آجی 

۱۵-مامان یا بابا 

۱۶- اینستا یا اکسپلور

۱۷-رنگ مورد علاقه 

۱۸-تایپت

۱۹-دورنگرا یا برونگرا

۲۰-رفیق جون جونیت 

بپرسید🥺😂🙇🏻‍♀️

اینجا زمین‌ بخوری عکستو میگیرن نه دستتو  🙇🏻‍♀️🩸

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۲😂

وقتی داری براش میمیری از دوریش دیونه میشی نمیتونی زنگ بزنی بهش نمیتونی پیام بدی.   ولی اون برعکس تو بغل یکی دیگه س پس خودتو الکی برای یه بی عرضه داغون نکن. خودت عشقی به خودت برس آدمای بهتری تو زندگیت میان  شایدم بدتر ولی بازم تو حال خودتو خوب کن چون مثل تو توی این دنیا تکه فداتشم🥰

۵    ۱۰    ۱۱    ۱۳    ۱۹

مسی‌من‌غروب‌کرد| تا دلت میخواد لایک    کنریپ  بزن راحت باش. نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا. فکر کنم تنها امضایی که داری میخونی و نگفته صلوات بفرست همینه. قدرمو نمیدونی که.   نینی سایت باید تغییر نام بده مثلا همگانی سایت چطوره؟ اخه همه هستن الا نینی ها. ددی سایت که داریم ولی مردا اینجان، اسم اینجا رو بزاریم فادر سایت چی بهتر نیس؟ منطقی ترم هست. خب دیگه به اتمام رسید این امضا حکایت همچنان باقیست گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. بدرود

الینا🤣🦦

خوشبختم 😂الینا خانوم

وقتی داری براش میمیری از دوریش دیونه میشی نمیتونی زنگ بزنی بهش نمیتونی پیام بدی.   ولی اون برعکس تو بغل یکی دیگه س پس خودتو الکی برای یه بی عرضه داغون نکن. خودت عشقی به خودت برس آدمای بهتری تو زندگیت میان  شایدم بدتر ولی بازم تو حال خودتو خوب کن چون مثل تو توی این دنیا تکه فداتشم🥰