2777
2789
عنوان

صبح رفتم محل کار شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1145 بازدید | 27 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یکی از همکارای همسرم همینطور که شما میگید شد باهم رابطه صمیمانه گرفتند بعداز چند وقت زن وشوهر ازهم  بخاطر اون خانم طلاق گرفتند و با اون  خانمه ازدواج کرد 

سه تا هم با هم همکار بودند

😑😑😑هیچ چیز از هیچکس بعید نیستهمه ک اولش بد نیستن

آره موافقم با جمله ات ولی نمیشه اینقدر بدبینانه به دنیا نگاه کرد، اگه شوهره اسی اینقدر بی جنبه است که قلبش اینطوری تسخیر شه، خودم معتقدم همچین آدمی باید از زندگیم حذف شه! ما نیومدیم تلاش کنیم آدمارو نگه داریم!

سلام عزیزم خوبی؟من راستش آهوانه جان جزو اون دسته ادم ها هستم که شدید مخالف دوستی و روابط صمیمی با ه ...

موافقممممم

دوستی تو محیط کار با همجنس هم کار اشتباهیه چه برسه به جنس مخالف

حالا چه متاهل چه مجرد

آره موافقم با جمله ات ولی نمیشه اینقدر بدبینانه به دنیا نگاه کرد، اگه شوهره اسی اینقدر بی جنبه است ک ...

اره راستم میگی واقعن🤕😂انقد از اطرافیانم و نزدیکانم ضربه خوردم که ب همه چیز ب شکل بدبینانه ای نگا میکنم دست خودم نیست