2777
2789

والا من هر کاری برم حتی الایتن شاپم بزنم باید برم پست بیام باید کلی کرایه اسنپ بدم چه برسه  به اینکه برم فروشنده یجتیی یه مدت کار کنم 

باز اینا ۵۰ میلیونم هست ادم میتونه یه سال بره بجا کار کنه دست دو اینا بگیره ولی من طبع بدنم سرده روماتیسمم دارم نمیدونم میترسم قندیل ببندم تو اونا میشه دورش طلق کشید سرما نیاد و اروم رفت باهاشون ؟ بد نیس بذارین عکس بذارم 

ماشین رنو یا پراید درب داغون صد میایون هست اما اون طول میکشه ادم کار کنه بگیره اما خوبببب درب داعوننن دیگه اونا بگیری فقط بری سر کار بیای یا بری پست بیای باز  همچنان باید همش تعمیر کار باشی ؟ 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک

خیلی از زنا هم دیدم موتور دو چرخ سوار شدن

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی از زنا هم دیدم موتور دو چرخ سوار شدن

اره ولی خیلی امبدوار شدم گور حرف مردم مهم خودمم کم کم سوار شی زنا دیگه سوار میشن عادی میشه برا ماها که پول خرید ماشین اینا نداریم اینا خوبه باز خوبه دلم خوشه میتونم یه سال برم یجا کار کنم بتونم این بگیرم مجبورم امااااا خوبببببب بدجور خورد تو دوعم دوستم گفت  خیلی سرد میشه سر همبن فروختم 

ینی خودت موتور برونی ؟ بلدی ؟

دوچرخه بلدم اینا که مدل پاکشتی خستن که راحتم هستن زنا اکثرا میخرن اونارو الان عکس میدم 

اره ولی خیلی امبدوار شدم گور حرف مردم مهم خودمم کم کم سوار شی زنا دیگه سوار میشن عادی میشه برا ماها ...

چی رو فروختی

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
چی رو فروختی

هیچی نفروختم گلم دوستم میگه موتورش فروخت چون تو هوا سرد نمیشد سوارش شه اونم طبعش سرد بود مثل من ادیت میشد

میتونی طرفای ظهر بری خریداتو انجام بدی یا خودتو بپوشونی خیلی کارت راحت میشه به نظرم

مدل بالا رو ببین چیکار کرده میشه اونجوری کرد بد نباشه پسرا یا مردم بهت نخندن 😭😭😭

جالب نیس بنظرم آخه دختر و موتور😵‍💫ماشین سوار شو برون لاکچریخطرش هم کمتره نکن بنظرم

مشکلش چیه ؟؟

من هم‌موتور سوار میشم هم ماشین 

تو تهران عادی شده

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan