2777
2789
شما وکیلید گلم سوال دارم میشه جواب بدین هصوصی

سوال حقوقی تو سایت جواب نمیدم 

میتونید یا از دفتر وقت بگیرید یا شماره ی مشاوره بدم 🙏

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خوش به حالت دختر عاشق اون فازتون شدم من بدبخت صبح تا شب با شوهدم خونه این همونه بینمون اینجورسی سرد ...

بیا خصوصی 😞😓

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه اشکالی داره بالاخره هر چیزی یه زمانی داره باید مردم از ی جایی یه چیزای جدید که هیچ عیب و ایرادی و ...

قدیم نیس ایرانم مثل ماشین سواری که زنا نمیداشتن اگه میداشتن همه مونپتور سوار بودن حتی گواهینامه هم منع کردن که زنا برن بگیرن ولی این مدلا کلا گوهینامه نمیخوان ،ولی کلی میگم بخاطر مراجع تقلیدمون که منع کردن موتور سواری 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
اشکالش میدونی چیه ؟اندام زن وقتی پشت موتور سنگین میشینه حالا اسی یه موتور عادی میخواد هیچی یه سری ها ...

خب بالاخره بابت هر چیز جدیدی که بخواد وارد فرهنگ ما شه باید اون چند نفر اول که تابو شکنی میکنن بنده خدا ها اونا آسیب هاش رو‌میبینن کم کم عادی میشه اگر ما خودمون زن ها همجنس ها خودمون هر چیز جدید و مفیدی رو بد و عیب ندونیم اما بابت نگاه و حرف مردهای هیز باید بگم متاسفانه این مورد حتی برای زن های پیاده هم خیلی پیش میاد باید کم کم با نادیده گرفتنشون فرهنگ درست رو جا انداخت   

اشکالش میدونی چیه ؟اندام زن وقتی پشت موتور سنگین میشینه حالا اسی یه موتور عادی میخواد هیچی یه سری ها ...

نه  اینا مدلش جوری که قومبول نمیکنی 🤣  بعد پاهاتم باز نمیکنی بشینی عین صندلیه  بالا فرستادم ببین بعد اینکه ادم خودش باید رعایت کنه شوهرم میگه طرف مثلا پیش دوس پسرشه ها رو موتور بعد میری کنارشون دختره رو میبینی فوری فرم بدنش عوص میکنه .. ادم نباید خکدش کردم داشته باشه ... 

عزیزم با اجازه ت تاپیکای قبلتو خوندم

در مورد شوهرت احساسم اینه که تصمیمشو گرفته و بعید میدونم کوتاه بیاد

در مورد خودت هنوز سنی نداری شما ، فرصت بسیار داری چون بچه ام نداری ،فقط باید بلحاظ مالی اوکی باشی ، نمیدونم خانواده ت پشتت هستن یا نه 

در مورد موتور هم شما کرج زندگی میکنی ، این چیزا تو جو کرج کاملا جا افتاده و نگران نباش 

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
قدیم نیس ایرانم مثل ماشین سواری که زنا نمیداشتن اگه میداشتن همه مونپتور سوار بودن حتی گواهینامه هم م ...

راستش اینو نمیدونستم که موتور سواری رو هم برای خانم ها منع کردن عربستان به یکباره اینهمه تغییر کرد اما متاسفانه جامعه ی ما  خیلی زمان میبره که یه چیز جدید جا بیافته 

خب بالاخره بابت هر چیز جدیدی که بخواد وارد فرهنگ ما شه باید اون چند نفر اول که تابو شکنی میکنن بنده ...

بخصوص زن جماعت هزینه خرید ماشین نداره و اینکهه خیلی اینجا دیدم طرف گرفته بوده تو تاپیکا میرفت مدرسه دنبال دخترش شوهرش ماشین داشت ولی خودش نداشت با این میبرد میاورد بچه رو خیلیم ادما باکلاسی بودن کلا تو تهران اینا عادی شده یا تو بالا شهر اکثرا 

چه باحال واقعا گواهی نامه نمیخواد ؟قیمتشون چنده؟

بزن گوگل موتور پاکشتی یا برقی ۵۰ هم هست بیشترم هست دست دو میشه گرفت نمیدونم 

هیچی نفروختم گلم دوستم میگه موتورش فروخت چون تو هوا سرد نمیشد سوارش شه اونم طبعش سرد بود مثل من ادیت ...

آها، ولی باید یجوری تحمل کرد دیگه🫠

یا موتور یا ماشین که گرونه به قول خودت

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
عزیزم با اجازه ت تاپیکای قبلتو خوندمدر مورد شوهرت احساسم اینه که تصمیمشو گرفته و بعید میدونم کوتاه ب ...

اره فقط از سرما دودلم نمیدونم سرماش چیکار کنم مگر اینکه از این تلق ها سفت بگیرم یچیرز تر تمیز مدرن در بیارم بد نباشه  البته این مدل که پایین گداشتم حاصریش هست میشه دورش از اون مشما ها کشید اینا سایه بان موتور استفاده میکنن ،ولی برا محافطت از سرما اینا بعلاشم بشه چیزی گذاشت خوبه نمیدونم واقعا مرددم . والا شوهرم تکلیفش مشخص نیس میگم بدار جهازم ببرم شهرم این هفته برم بعد بیا شهر من اونجا جدا شیم میگه باشه نیام شهر تو اما جهازت نبر بعد جدایی بیا ببر  فعلا برو دو هفته اونجا بمون تصمیم بگیرم جدا شیم بمونیم اگه خواستم جدا شیم میام اونجا درخواست میدیم ،ولیی  خوب میدونم من پارسالم بعد خیانتش رفتم شهر خودم بعد یه ماه برگشتم وقتی میرم دلتنگم میشه بعد برگشتنم فوری تو جمع دوستاش میره یا میره دخترا دیگه میبینه تو فازا دیگه قرار میگره  خودمم خونه براش تکراری عادی میشم بازم مود جدایی میگره  موندم چیکار کنم میگه جهازت نبر همینجوری برو موندم. چیکار کنم خودمم نمیتونم دلم راصی کنم وقتی اینجور میگه جهازم ببرم ...