2777
2789

خدایا ملت چجوری بچه های تخس و شیطون شون رو بزرگ میکنن😭😂 دو تا بچه دختر و پسر با فاصله سنی کم دارن دختره ۵_۶ ساله  پسره ۱ تا ۲  وای اینا از غروب تا نصف شب درحال جیغ و داد و دعوا و گریه هستن تو عمرم بچه به این شیطونی ندیدم 😂 بخدا زندگی ما رو هم گرفتن صداشون کاملا بالا میاد  به مامانم گفتم سال دیگ بگو بلند شن میگ نه آدمای خوبین آدم خوب کم‌ پیداست فک کنم قراره بزرگ شدنشون رو ببینم  

دلم به حال  پدر و مادرشون میسوزه زندگی نمی تونن بکنن ک همش در حال جمع کردن این دو تان

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا خیلی سخته منم پسرم ۶ دخترم ۱/۵, منم مستاجرم .خدا مادرتو حفظ کنه

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

مستاجر بچه دار که هیچ کس نمیاره دیگه مستاجر ما بچه نداره اما بچه های مهموناش شلوغ میکنن ما هم بهشون تذکر میدیم

مامان توام دقیقا مثل مامان حرف میزنه انگار نسل آدمای خوب قطع شده 

من که خدا خدا میکنم برن فقط 4 سال دیدی مستاجر تو یه خونه بمونه شانسه دیگه

خدا بهتون قوت بده گلم فدات

ممنون‌.ولی من تا جایی ک بتونم خونه رو ساکت نگه می‌دارم بعضی روزام ک پسرم مدرسه است 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂