2777
2789

می‌دونم خیلیا مسخره میکنن و باور ندارن من خودمم به جز خدا به هیچ احدی و ناسی اعتقاد ندارم حتی بحث جن میشد می‌گفتیم می‌خندیدم مسخره میکردیم پس خواهشاً کسایی که مشکل خود درگیری دارن و دنبال حاشیه هستن همین الان از تاپیکم خارج بشین

ما خونمون ۲۰۰ متره و بالاشهر هستیم همشون نوساز هستن چهار طبقه و ۲۰۰ متر همشون هم متعلق به خودمون هستن اینجا همه خونه هامون بزرگه و بدون استثنا همسایه ها شروع به دیدن جن کردن و یکی یکی تو خونه ها دیده شد تا رسید خونه ی ما یک هفته هست خانواده ام آسایش ندارن همسایه ها شبا زهر ترک میشن اگه پایین شهر بودیم و خونه ها ساخت قدیم بود یه چیزی همه ی خونه ها فقط ۷ ساله ساخته شدن و بالاشهریم همه خونه هاشون رو گذاشتن فروش ولی چون قیمت ها بالاست کسی نمیخره ما هم صبح گذاشتیم فروش خیلی خونمون رو دوست دارم خیلی بزرگه همه میگفتن انگار تالاره ولی حیف که آسایش نداریم نشستم گریه میکنم رفتیم پیش سید گفت آره جن هارو دیدین الان نمی‌دونیم چیکار کنیم اگه خونه رو بفروشیم مجبوریم بریم مرکز شهر خونه بگیریم اینجا نزدیک بیمارستان و دانشگاه و تفریحگاه و باشگاه و آموزشگاه های درسی هست امکاناتش عالیه ولی کلا این منطقه جن داره همه میگن هعی

دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓

اومم ی کاری کن بره ی کاری هست من دقیق نمیدونم چ کاری هست ولی هست میشه بعد اونا برن

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6  عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یاد فیلم مهیار عیار افتاده 

یکی افتاده بود تو شهرشون 

اسمش جونور بود

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

بقره پخش کن تا ۴۱ روز

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
همه همسایه ها جن دیدن و خونه رو گذاشتن برای فروش؟؟چه عجیب یعنی راهکار دیگه نداره؟

آره عزیزم تک تک شون جن دیدن 

بخدا آسایش نداریم 

دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓