هی خارجی ها که مجرد زندگی میکنن و کلا فرهنگشون اینه برم تنها زندگی کنم و ماجراجویی کنم اما توی خانواده ما دختر مجرد نمیتونه شهر خونه مجردی داشته باشه منظورم برای خلاف نیست کلا با بهترین رفیق هایم یک خونه بگیریم به دور از خانواده راحت زندگی کنیم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
منم جدا شدم از خانواده و الان که تجربه اش کردم دیگه نمیتونم برگردم به زندگی کنار خانواده..چالش های خودشو داره ولی خوبی هاش هم داره من ترجیحم حفظ استقلالمه و از زندگی مجردیم لذت میبرم واقعا
به سختیش کاری ندارم همه چی سخته تو این دنیا اینکه گفتی بهت اجازه نمیدن ناراحتم کرد
خب بیشتر خونه وادها اجازه نمیدن مثلا الان این چهار سال من 1200 کیلومتر از خونه دورم شاید اجازه بدن اگر خوابگاه بهم ندن خونه بگیرم اما تا ابد من میخوام برم مثلا تهران مجردی زندگی کنم اینو اجازه نمیدن