2777
2789
عنوان

اینقدردلم خونه مجردی و مستقل میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 37 پست
کاش میشد متاسفانه فرهنگ ایران قبول نداره هیچ کسی تاکید میکنم هیچ کسی پذیرا نیست معمولا ب چشم بد نگاع ...

من شرایط اینو دارم تنها زندگی کنم 

پولشو ندارم😂

وگرنه خانوادم میزارن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اتفاقا من هم درونگرامولی تنها بودن تا یه جایی خوبههمون خونه رو باید بهترین حالت نگه داری خرجش کنی آخ ...

الان اگه تو جمع باشی ،به پوچی نمیرسی؟

دلم میخواد مستقل بودم یه خونه نقلی خودمو بچه هام

فک میکنم خیلی خوش میگذشت نسبت به الان

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

منم جدا شدم از خانواده و الان که تجربه اش کردم دیگه نمیتونم برگردم به زندگی کنار خانواده..چالش های خودشو داره ولی خوبی هاش هم داره من ترجیحم حفظ استقلالمه و از زندگی مجردیم لذت میبرم واقعا

من شرایط اینو دارم تنها زندگی کنم پولشو ندارم😂وگرنه خانوادم میزارن

شبیه هم هستیم😢 

جمعه ۱۲ مرداد ۱۴۰۳  هدف هام تا پایان سال/۱: رژیم  و ورزش حتی روزی ۱۰ دقیقه ،کاهش وزن  ۸ تا ۱۰ کیلو  ۲:یادگیری زبان و...   
منم جدا شدم از خانواده و الان که تجربه اش کردم دیگه نمیتونم برگردم به زندگی کنار خانواده..چالش های خ ...

شغلتون چیه

جمعه ۱۲ مرداد ۱۴۰۳  هدف هام تا پایان سال/۱: رژیم  و ورزش حتی روزی ۱۰ دقیقه ،کاهش وزن  ۸ تا ۱۰ کیلو  ۲:یادگیری زبان و...   
به سختیش کاری ندارم همه چی سخته تو این دنیا اینکه گفتی بهت اجازه نمیدن ناراحتم کرد

خب بیشتر خونه وادها اجازه نمیدن مثلا الان این چهار سال من 1200 کیلومتر از خونه دورم شاید اجازه بدن اگر خوابگاه بهم ندن خونه بگیرم اما تا ابد من میخوام برم مثلا تهران مجردی زندگی کنم اینو اجازه نمیدن

توی توهم و تخیل نباش من توی خونه جدا از پدرمادرم زندگی میکنم مستقلی سخته اونقدر رویایی ک فک میکنی نی ...

اخه خوابگاه و دوری 1200 کیلومتری خیلی برای من راحت بود کلا من ادم مستقلی هستم کاش توی ایران خونه مستقل دختر مجرد جا میفتاد