2777
2789
عنوان

امروز تو تاکسی پیرمرده به مادرم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 61 پست
دقیقا آفرین مادرم خیلی ناراحت شد هنوز نوه نداره بهم کفت خیلی پیر شدم؟بنظرتون برم فردا ایستگاه تاکسی ...

توهمه ی ابعاد زندگیت اینقدر پیگیری؟ باریکلا 

نِ باریکلا 

ماشاءالله چقدر مامانتو دوست داری بمونید برای هم

بیخیال بابا باید همونجا یه چی میگفتی 

اونم بدون قصدگفته 

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خخخ اوندفعه ی فروشنده هم ب مامانم گفت شما جای مادرم هستی.. مامانم هم گفت خیلی ممنون شما هم جای پدرمی ...

وای مردم 😅😅😅😅😂😂😂

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

نههههه

اره😘😂

نفهمیدی نفسم به نفست بنده💔آدم مگه نفس کشیدنشو یادش میره😔که من تو رو یادم بره🥀🥺همیشه به یادتم عروسک اسمونیم😭یاد همه خاطره هامون بخیر😔کاش اخرین روز باهم بودنمون تموم نمیشد😭کاش مرگ بینمون جدایی نمینداخت (خواهر قشنگم)من آدم این دلتنگیا نیستم بخدا😭من کم اوردم هیچکس اینو نمیدونه😔من روزیکه که تو رو دفن میکردن وجیغ میزدم وصدات میزدم همونجا که التماس میکردم بزارن ببینمت همونجا که گذاشتنت تو قبر همونجا مُردم😭😭😭یادت تو قلبم گرامی دورت بگردم😭😔💔راستی میدونستی الانم بعضی وقتا که اسمت وسط میاد مث اون موقع هادوقلو خطابمون میکنن🙂😭روحت شاد عشقم....💔🖤🥀قلبم که نه جونم برات تنگ شده دارم از نبودنت دق میکنم دارم میمیرم تو که میدونستی وابستتم چراتنهام گذاشتی قلبم دردمیکنه خاطره هامون اتیشم میزنه تو روخدا برگرد حالم خیلی خیلی بده😔🖤😭😭😭😭

کلا اقایون با این کارا میخوان 

مثلا بگن آره ما جوون موندیم بابام 49 سالشه

اون روز اومده جدرسه مون بعد که اومدم خونه میگه 

حتما دوستات میگفتن برادر بزرگترم نه بابات  اره؟؟

🤣🤣

کاشکی سر بشکند،پا بشکند،دل نشکند!_اخوان ثالث

وای مردم 😅😅😅😅😂😂😂

آره خودم هم اون لحظه توی شوک این بودم ک این خودش پیره یعنی چی ب مامانم میگه جای مادرمی ک بعد مامانم اینو گفت دیگه بزور جلو خودمو داشتم ک نخندم😂

من ۱۳ ساله ام بود فروشنده بهم گفت حاج خانم 🙁😑فروشنده  هم پسر جوونی بود نمیدونم چه فعل و انفعالاتی تو مغزش رخ داد

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…

من قبل از کارمند شدن چادر سرم بود رفتم اداره منشیه بهم گفت الان صداتون میکنم مادر.    حالا من تازه ارشد گرفته بودم.   الان ۱۵ سال باهاش همکارم.   اصلا نمیدونه یه روزی اونجوری بهم گفت منم به روم نیاوردم.      الان هر وقت میرم اتاق مدیر.    کلی ازم پذیرایی میکنه و خانم دکتر خانم دکتر میگه.     

کلا اقایون با این کارا میخوان مثلا بگن آره ما جوون موندیم بابام 49 سالشهاون روز اومده جدرسه مون بعد ...

این دیگه آخرشع😅

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚