2777
2789
عنوان

میخوام به خواستگارم زنگ بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 45 پست
با زبون بی زبونی گفته نمیخامت پیامش نده دیه

آخه یهویی؟ صبحش کلی با هم حرف زدیم. یهو عصرش گفت دو روز با هم حرف نزنیم. بعدم گفت ما مناسب هم نیستیم

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخه یهویی؟ صبحش کلی با هم حرف زدیم. یهو عصرش گفت دو روز با هم حرف نزنیم. بعدم گفت ما مناسب هم نیستیم

ادما یهویی خیلی تصمیما میگیرن عزیزم باید عادت کنی

سختمونه‌ولی‌میرسیم‌به‌جایی‌که‌حقمونه.(کاربری دست دونفره)

الکی پیام داد؟!نکنه یکی دیگه رو میخاد

صبحش کلی با هم حرف زدیم. یهو عصرش گفت دو روز با هم حرف نزنیم. بعدم گفت ما مناسب هم نیستیم. از دستم ناراحت بود چون قرار بود بریم بیرون من کنسل کردم. یعنی خانوادم گفتن نه ولی اون خیلی اصرار کرد.

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
خواهرانه بهت میگم که این کار فایده نداره فقط پشیمون میشی

چرا؟

وای اشتباه منو نکن دقیقا منم خواستگار داشتم بهم گفت مناسب هم نیستیم من بعد یه ماه پیام دادم بازم گفت ...

حالا واقعا مناسب نبودین؟

همون موقع باید بحث رو ادامه می‌دادی و میپرسیدی

انقدر ناراحت شدم که نتونستم. خیلی بی مقدمه بود. شوکه شدم یهو

با خانواده اومدن خاستگاری؟

نه متاسفانه. اول قرار بود سر دو جلسه ملاقات خانوادش بیان ولی بعدش گفت تا خودم مطمئن نشم خانوادمو نمیارم.

حالا واقعا مناسب نبودین؟

ی خواستگاری داشتم بعد عکس منو دیده بود 

فامیل خانم داییم می‌شده 

خانم داییمم گفته لحظه شماری میکرده بیاد خواستتگاریت 

خلاصه وقتی اومد خواستگاری ما تو اتاق ۱ ساعت حرف زدیم شاد و خندان بود خیلی خوشحال بود من فکر کردم منو قبول کرده 

بعد ۴ روز مادرش پیام داد گفت پسرم گفته با دختر شما تناسب و تفاهم ندارن اصلا شوکه شدم 

نمی‌دونم چرا اینجوری گفت 

خدایا مرسی ♥️
به نظر خودت دلیلش چی بود؟

منو یادتونه تو تاپیک قبلیام؟ همونم که گفتم بهش علاقه مند شدم.

قبلاً فقد دختر می‌گفت ن الان مردا واسم ناز میکنن من قهرم میکنم نمی‌رم جلو شوهرم پر رو نشه بعد تو از الان میخایم سواری بدی بعدا حتی اگه بهم با حرفات برگرده بیس چاری بزنه تو سرت ک خودت التماس ب بودنم کردی

ی خواستگاری داشتم بعد عکس منو دیده بود فامیل خانم داییم می‌شده خانم داییمم گفته لحظه شماری میکرده بی ...

بعد هنوزم که هنوزع شمارمو حذف نکرده نمی‌دونم چرا 

خدایا مرسی ♥️
ی خواستگاری داشتم بعد عکس منو دیده بود فامیل خانم داییم می‌شده خانم داییمم گفته لحظه شماری میکرده بی ...

همه شون مشکل دارن. طرف 40 روز قربون صدقه ی من میرفت. با اینکه میدونست ما مذهبی هستیم. یهو گفت مناسب هم نیستیم. میخواستم بگم غلط کردی هی گفتی دوست دارم