2777
2789
عنوان

میخوام به خواستگارم زنگ بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 45 پست
صبحش کلی با هم حرف زدیم. یهو عصرش گفت دو روز با هم حرف نزنیم. بعدم گفت ما مناسب هم نیستیم. از دستم ن ...

پسری ک قهر کنه کنسله

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
نه متاسفانه. اول قرار بود سر دو جلسه ملاقات خانوادش بیان ولی بعدش گفت تا خودم مطمئن نشم خانوادمو نمی ...

هاااا همین این نمونه پسرا ک خانواده رو جلو نمیارن تنها دلیل برطرف کردن نیازشون حتما باهاش بیرون رفتن خط قرمز داری اینم خسته شده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد هنوزم که هنوزع شمارمو حذف نکرده نمی‌دونم چرا

از کجا میدونین؟

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
پسری ک قهر کنه کنسله

متاسفانه چند بار تو مدت آشنایی مون قهر کرد

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.

به هیچ عنوان این کار رو نکن. به هیچ عنوان. تاپیک قبلی براتون نظر گذاشتم. 

احتمال دارد خودش برگردد اگر برگشت برو مشاور

اگر برنگشت هم اصلا برات مهم نباشه. گذر زمان فراموشش می کنید. یکی بهتر میاد. روابط اجتماعی تون را بیشتر کنید و در موقعیت هایی قرار بگیرید که افراد زیادتری با شما در تعامل باشند

هاااا همین این نمونه پسرا ک خانواده رو جلو نمیارن تنها دلیل برطرف کردن نیازشون حتما باهاش بیرون رفتن ...

آره همش میگفت بریم بیرون. با ماشین میام دنبالت خودم و ازین حرفا. خانواده ی منم گفتن نمیشه. یهو گفت اصا ما مناسب هم نیستیم

همه شون مشکل دارن. طرف 40 روز قربون صدقه ی من میرفت. با اینکه میدونست ما مذهبی هستیم. یهو گفت مناسب ...

ی جوری میگی دوست دارم بهت گفته بابا پسرا مث ما دخترا حتما عاشق نمیشن تا ابراز احساسات کنن کلا مث نقل و نبات ب هر ماده ای ک بهشون میرسه میگن دوست دارم

به هیچ عنوان این کار رو نکن. به هیچ عنوان. تاپیک قبلی براتون نظر گذاشتم. احتمال دارد خودش برگردد اگر ...

والا مغرور تر از اونیه که برگرده. حق با شماست. باید تحمل کنم ...............

آره همش میگفت بریم بیرون. با ماشین میام دنبالت خودم و ازین حرفا. خانواده ی منم گفتن نمیشه. یهو گفت ا ...

خوب بهتر خر نشی پیام بدی اوجش اینقدر با قهراش خرت می‌کنه تا قشنگ ازت استفاده کنه تموم ک شد ب خبر می‌زاره میره

ی جوری میگی دوست دارم بهت گفته بابا پسرا مث ما دخترا حتما عاشق نمیشن تا ابراز احساسات کنن کلا مث نقل ...

نه والا برادر من اصلا اینطوری نبود. 40 سالگی هم ازدواج کرد. به خودش اجازه نمیداد به دختر مردم نگاه کنه. چه برسه بگه دوست دارم