2777
2789

مثلا موهاتونو بیرون بذارین یا جلو باز و یا کوتاه بپوشین

اما از لحاظ اعتقادای دیگه متوسط رو به بالا باشین (در کل مشکلتون فقط با حجاب و محدودیت باشه)محدودیت ینی مثلا میری از فروشگاه خرید کنی یا بری آرایشگاه یا دکتر باید ازخانواده همسر اجازه بگیری چون تو یه ساختمونید،و اونا خیلی افراطی مذهبی باشن و رو حجاب هم حساس باشن

اما همسرت دوست داشته باشه،آدم اذیت نمیشه بنظرتون؟

کلا اشتباهه این ازدواج یا ربطی به این مسائل نداره؟

اگه تجربه داشتین یا هم چین موردی دیدین خوشحال میشم بگین نظرتونو

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

زندگی تو یه ساختمون با هردو خانواده اشتباه محض

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت فهمیدی چی گفتی؟

آره 😂سر و ته شاید گفتم

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

افتضاحه ‌ ‌میشه یک عمر خون به دل شدن

💔

چرا باید از خانواده همسرتون اجازه بگیرین به اونا چه ربطی داره ؟

چون وقتی تو یه ساختمونی و خونه اوناست و انقد حساسن باید بگی بعدا مشکلی نشه💔

خود آقا بهم می‌گفت وقتی من سرکارم یا باید مامانمو برداری یا مامانتو تنها نری بیرون

همسرت دوست داره آزاد باشی یا محجبه؟

اون خب تو اون خانواده بزرگ شده

طبیعتا مثل خانواده خودش دوس داره 

چون وقتی تو یه ساختمونی و خونه اوناست و انقد حساسن باید بگی بعدا مشکلی نشه💔خود آقا بهم می‌گفت وقتی ...

اصلا شرایط خوبی نیست اصلااااا. بعدا یروز یجا مجبور شی تنها بری کلی تهمت میزنن بهت

اصلا شرایط خوبی نیست اصلااااا. بعدا یروز یجا مجبور شی تنها بری کلی تهمت میزنن بهت

واقعا همینطوریه