2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم نشتی کیسه آب (آمنیون) بعد از آمینوسنتز می‌تونه با ترشح مایعات شفاف از واژن همراه باشه احساس خیسی مداوم در لباس زیر در حالت نشسته و ایستاده ممکن است نشانه‌ای از این مشکل باشه

اگر این علائم رو داری برو دکتر حتمااا

کلا تبدیل به یه بیزینس شدهخیلیارو دیدم سلفری مثبت امینو منفیوقتی ان تیمشکلی نباشه چرا باید سلفری داد

چون ازمایش ان تی اصلا اصلا اعتباری بهش نیست به قول خودتون سلفری مثبت امینو منفی میشه حالا فکر کن اون ازمایش ان تی چقدر بی اساسه

منم مشکلی نداشت ان تی 1.6 بود ک با خواست خودم سلفری دادم ...

سلفری خیلی مهمه اما حذفش کردن و از زیر پوشش بیمه خارجش کردن...

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره خون جنین ک میاد تو بدن مادر چک میشه همزمان با ان تی هست و هزینه 5 6 تومنه آمینو 12 تومنه از تو ر ...

من مشهد مرکز ژنتیک خراسان رضوی با بیمه تامین اجتماعی با هزینه سه وخورده ای انجام دادم

اما جواب دوهفته بعد اومد وجواب فوری نداشت 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

آها ممنونممن آزمایش بعد از ان تی رو دادم چهارشنبه ۵ دی کی جوابش میاد؟

من اونو ندادم عزیزم سلفری دادم 9 روزه جوابش اومد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی گلم

عزیزم وقتی نشتی داره ناخودآگاه اب می ریزه 

خودت متوجه میشی 

استراحت کن واسترس نداشته باش من نشتی داشتم استراحت مطلق فقط برای سرپیس بلند میشدم مایعاتم زیادمیخوردم 

امروز تزدیک ظهر امینوسنتزشدم فردا صبحش قطع شده بود 

اما یک شب کامل تکون حتی نخوردم

دوسه روز بعدشم استراحت نسبی بعدش رفتم شهرستان😏

من مشهد مرکز ژنتیک خراسان رضوی با بیمه تامین اجتماعی با هزینه سه وخورده ای انجام دادماما جواب دوهفته ...

سلفری کلا تامین اجتماعی نداره و آزاده 

من 2 هفته پیش مرکز ژنتیک ازمایش دادم 6.5 شد جوابش 9 روزه گفتن آماده میشه

دوستمم ازمایش داد یک هفته قبل من 6 تومن شد و 9 روزه جوابش اومد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چون ازمایش ان تی اصلا اصلا اعتباری بهش نیست به قول خودتون سلفری مثبت امینو منفی میشه حالا فکر کن اون ...

اگر بجا ان تی کلا سلبری رو بذارن خیلی بهتره

و واقعا بارداری ها خیلی پر استرس شده

سلفری کلا تامین اجتماعی نداره و آزاده من 2 هفته پیش مرکز ژنتیک ازمایش دادم 6.5 شد جوابش 9 روزه گفتن ...

سافری نگفتم امینوسنتزراگفتم.سلفری اگر مشکوک بشه مجبور هستند امینوسنتز هم بشن که هزینه هاشون دوبرابرمیشه 

چون برای اجازه سقط فکر کنم امینو باید حتما باشه