2777
2789
اگر بجا ان تی کلا سلبری رو بذارن خیلی بهترهو واقعا بارداری ها خیلی پر استرس شده

دقیقا منم همینو میگم 

جرا وفتی ان تی دقتش 54 درصد هست ادم بهش دل خوش کنه

حتی همون سلفری هم دقیق نیست...فقط دقتش بیشتر از ان تی هست...

میدونی چون میگن بچه بیاد مریضم بود باشه

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم وقتی نشتی داره ناخودآگاه اب می ریزه خودت متوجه میشی استراحت کن واسترس نداشته باش من نشتی داشتم ...

من در حد دو بند انگشت همیشه لباس زیرم خیسه

ولی یجا خوندم سرفه کنی اب زیاد بیاد نشتی

من حس میکنم مثانه ذم نوب تخلیه نمیشه چون اینکارو کردم به اندازه دو قاشق اب ریخت بیر‌ون یدفه

سافری نگفتم امینوسنتزراگفتم.سلفری اگر مشکوک بشه مجبور هستند امینوسنتز هم بشن که هزینه هاشون دوبرابرم ...

اینجا یه بنده خدایی میگفت همین روزا انجام داده شده 12 تومن

خب امینوسنتز خطر داره داره هزینه بیشتر بشه خیلی بهتره تا اینکه خطر بی دلیل به جون بخری

حتما ک نباید سقط قانونی باشه

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خداروشکر . برام دعا کن بچم سالم باشه . خیلی استرسشو دارم . قبل ازدواجمونم خیلی اذیتمون کردن واسه تا ...

انشاءالله سالمه 

اکثرا سالمن الان امینوسنتز خیلی مدکردن

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

اینجا یه بنده خدایی میگفت همین روزا انجام داده شده 12 تومنخب امینوسنتز خطر داره داره هزینه بیشتر بشه ...

بله من ۱۲ میلیون برام تموم شد

ولی فقط چون برای سقط قانونی نیاز هست آمینو نمیدن

سلفری درصد خطاش کمه ولی زیاد پیش اومده مثبت کاذب بوده

اینجا یه بنده خدایی میگفت همین روزا انجام داده شده 12 تومنخب امینوسنتز خطر داره داره هزینه بیشتر بشه ...

همه مثل شما نیستند بتونند دوبار هزینه بدهند 

اره یک درصد احتمال سقط وجود داره درامینوسنتز اما جوابش مطمین تر ازسلفری و ان تی و.....هست

بله من ۱۲ میلیون برام تموم شدولی فقط چون برای سقط قانونی نیاز هست آمینو نمیدنسلفری درصد خطاش کمه ولی ...

بله من مرکز ژنتیک خراسان رضوی دادم شد سه وخورده ای با تامین اجتماعی

بعضی مراکز برای جواب سه روزه که میدن یک هزینه ی اضافه میگیرن