نه قد و قواره دارم نه پوست و موی خوبی نه اجزای صورت قشنگی نه دست و پا و انگشتای کشیده ای بدنمم پر از تیرگی و ترک و لک...هر چقد میخوام سر خودمو گرم کنم یه ضعفی بابتش دارم همیشه
برقص و بخند و بگذر....دنیا در گذر است و تو رهگذر 🌸🩷
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
میدونی ماها از بس از کوچیکی بهمون گفتن زشت عقده حقارت گرفتیم حتی اگه خوشگل هم بشیم حس میکنیم لیاقت این زیبایی رو نداریم و داریم با عمل کردن و زیبایی بعد عمل کردن بقیه رو گول میزنیم
از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی میشود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
میدونی ماها از بس از کوچیکی بهمون گفتن زشت عقده حقارت گرفتیم حتی اگه خوشگل هم بشیم حس میکنیم لیاقت ا ...
عزیز وقتی موهات قشنگه پوستت روشنه و قد بلند هستی دیگه خوشکلی
چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍 خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
با باشگاه درست نشد؟ چند کیلیویی ؟ یعنی دقیقا مث اینه هیکلت ؟
باشگاه نرفتم عزیزم راستش وضعمون خوب نیست باشگاه ها هم هزینه های سرسام آور دارن تغذیه ش بدتر کلی پروتیین باید بخورم که وضعم نمیرسه
اره عزیزم دقیقا همینم دور شکمم ۱۰۵ سانته دور سینم ۹۵ دور باسنم ۹۰ واقعا وضع خنده داری دارم
از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی میشود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
اخه روزی خیلی برام این اتفاقا میفته میگن چه خوشگلی باز دمشون گرم دلمو خوش میکنن
پس شاید واقعا خوشگلی
درخواست دوستی هم داری از پسرا؟
من گاهی تعریف میشنوم
عزیز وقتی موهات قشنگه پوستت روشنه و قد بلند هستی دیگه خوشکلی
هیکل و صورت مهمه که زشتن نه که معمولی باشن واقعا زشتن
آره خیلی درخواست دوستی دارم خیلی نه خوشگل نیسمتعریف میکنن ازت چی میگن مثلا
تعریفای جن..سی میکنن بیشتر فک میکنم بخاطر قدم و سی...نه هام باشه
آره خیلی درخواست دوستی دارم خیلی نه خوشگل نیسمتعریف میکنن ازت چی میگن مثلا
خب وقتی درخواست دوستی داری یعنی خوشگلی عزیزم