2777
2789
عنوان

دلم گرفته خدا ذره ای زیبایی بهم نداد نگید عمل کن چون

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 67 پست
میشع اجزای صورتتو توصیف کنی

پیشونی ام بلنده موهام خیلی کمه بغل شقیقه ام یکم خالیه بینی ام بزرگه لبام خییلییی کوچیکه چونه ام کوچیکه و عقب زاویه فک اصلا ندارم گردنمم کوتاست

چشمام مشکی صورتم رو بی روح کرده ابروهام خیلی کمه

برقص و بخند و بگذر....دنیا در گذر است و تو رهگذر 🌸🩷

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من حتی عکس هم نمیگیرم گاهی از حضور تو جمع خجالت میکشم خجالت میکشم برم جایی که پسر هست میترسم تو دلشو ...

منم زشتم ولی دیدم دارم از غصه میمیرم همین امروز به خودم قول دادم دیگه تمومش کنم این عزاداری رو 

البته من بیرون میرم خیلیا از مردا و پسرا تو خیابون از قیافم تعریف میکنن مثلا میگن چه جیگری یا میگن چه نازی یا دنبالم راه میفتن 

هرچیزی ک فک میکنی چهرتو زیباتر میکنه و حس بهتری بهت میده انجام بده

تو فکرش هستم ولی میدونی عمل پلک که کردم از یه طرف خوشحالم چون خیلی نواحی چشم و ابروم تغییر کرده از یه طرف میگم من کیو گوش بزنم با عمل کردن گیرم بینیمم عمل کردم در هر صورتم من همونیم که قبل عمل بودم بچهامم به همون قیافه میره چهره شون

این افکار دیوونم میکنن

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

تو فکرش هستم ولی میدونی عمل پلک که کردم از یه طرف خوشحالم چون خیلی نواحی چشم و ابروم تغییر کرده از ی ...

منم دقیقا این افکار رو دارم دقیقا مثل خودت

برقص و بخند و بگذر....دنیا در گذر است و تو رهگذر 🌸🩷

خب اینی که گفتی خیلیم بد نبودحالا قیافتو توصیف کن

بزار عکس بزارم بعد بگو بد نیست

بدترین هیکل برای یه خانم هیکل سیبیه

قیافم صورت کوچیکی دارم بنظرم نسبت یه هیکلم زیادی کوچیکه بینی کوفته ای و چشمای ریز و ابروی بشدت کم پشت وقتی میخندم هم لثه هام خیلی معلوم میشن  صورتمم کمی اویزون شده 

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

خب اینی که گفتی خیلیم بد نبودحالا قیافتو توصیف کن

https://s8.uupload.ir/files/20250101_204820_81rq.jpg

هیکلم دقیقا مثل این خانمه با اینکه سنی ندارم مجردم و قاعدتا زایمانی هم نداشتم

بزار عکس صورتتو اگه دوس داشتی منم زاویه فک ندارم که

عکس صورتمو نمیتونم بزارم عزیزم خیلی ریسکه

منم زشتم ولی دیدم دارم از غصه میمیرم همین امروز به خودم قول دادم دیگه تمومش کنم این عزاداری رو البته ...

مردا به مهن زشت هم توجه میکنن و تیکه میندازن