نه قد و قواره دارم نه پوست و موی خوبی نه اجزای صورت قشنگی نه دست و پا و انگشتای کشیده ای بدنمم پر از تیرگی و ترک و لک...هر چقد میخوام سر خودمو گرم کنم یه ضعفی بابتش دارم همیشه
برقص و بخند و بگذر....دنیا در گذر است و تو رهگذر 🌸🩷
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خب ببین تو زشت نیستی فقط خوشگل نیستی معمولی ولی پوستو موی خوب خودش خیلی تو زیبایی تاثیر داره الان من ...
منم نگفتم صورتم صافه زیر چشام گوده و گوشه چشام پر چروک پنجه کلاعی صورتمم هم کک و مک داره هم لک قهوه ای
من وقتی میگم زشتم واقعا زشتم
البته جدیدا عمل پلک کردم حدود ۲۵ درصد قیافم بهتر شده میخوام عمل بینی هم انجام بدم
از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی میشود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
مجردم عزیزم بیشتر از اینکه کسی سمتم نمیاد مطمئن میشم که زشتم خانوما حداقل حداقل یک خواستگار یا خاطرخ ...
وای دقیقا درکت میکنم عزیزم منم هیچ خواستگار ندارم خیلی سخته کوچیکتر از خودت شوهر کنن ولی تو هنوز مجرد باشی
از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی میشود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
وای دقیقا درکت میکنم عزیزم منم هیچ خواستگار ندارم خیلی سخته کوچیکتر از خودت شوهر کنن ولی تو هنوز مجر ...
نه دردم مجردی نیست چون از متاهلی خوشم نمیاد همش مسئولیته هیچ خوشبختی توش نیس ولی وقتی می بینم کسی منو نمیخواد بیشتر مطمئن میشم قشنگ نیستم حتی کسی نگام نمی کنه انگار نامرئی ام
برقص و بخند و بگذر....دنیا در گذر است و تو رهگذر 🌸🩷
مگه چه شکلیه هیکلت اگه قدت بلند باشه هیکلت که باید خوب باشه
هیکلم سیبی شکله بلندی قدم کمی از زشتی هیکلمو پنهان میکنه
شکم و بازو و سینه های بزرگی دارم درحالی که پاها و باسنم لاغره اصلا همخوانی ندارن
نه دردم مجردی نیست چون از متاهلی خوشم نمیاد همش مسئولیته هیچ خوشبختی توش نیس ولی وقتی می بینم کسی من ...
من حتی عکس هم نمیگیرم گاهی از حضور تو جمع خجالت میکشم
خجالت میکشم برم جایی که پسر هست میترسم تو دلشون مسخرم کنن بخاطر قیافم