2777
2789
عنوان

بچه دار نمیشدم رفتم دکتر😔بیاین

147 بازدید | 8 پست

من یه سال اقدام بودم قبلش چندسال بچه نمیخواستم ولی نشد رفت دکتر فقققط پول می‌گرفت نه توضیحی نه چیزی خیر سرش معروفم بود 5تا 5تا مریض می‌برد داخل تند تند قرص مینوشت و فرار

خلاصه انننقدر اعصابم خورد شد دکترم عوض کردم یک سالم الکی اونجوری از بین رفت شد دوسال 

این دکتر پرفسوره و تخصصش کلا نازایی و..هستش درکنار همین مشکلات زنان و..

من ساعت 2شب نوبتم شد انقدر شلوغ بود ولی انگار من اولین مریضم آنقدر خوش اخلاق شخصا معاینم کرد توضیح داد سوال پرسید اصلا کیف کردم 

جالبه گفت تو اصلا کیست نداری تنبلی خیییلی کم داری که چیز خاصی نیست و با درمان و اصلاح سبک رفع میشه 

من پریودامم منظره منظمه کلا هیچ مشکلی نداشتم حتی عکس رنگیم 

فهمیدم همسرم اسپرمش ضعیفه یکم مارو به یه دکتر مردان معرفی کرد معاینه شد همسرم آزمایشی چک کردن باز یه قرص دادن و دکتر گفت اگه ببینیم روند درمانش  خوبه ک هیچ اگه نه درمان پیشرفته رو شروع میکنیم 

حالا یک خواستم بگم یعنی مشکل همسرم حل میشه زود؟🥲کسی تنبلی اسپرم داشته؟

و دوم اینکه لزوما اسم هردکتری که در رفته به معنی این نیست کارام خوبه من یه سال عمرمو اون دکتر هدر داد جالبه اصلا نفهمید اسپرم همسرم ضعیفه🤦‍♀️

فقط میگفت پول 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید