2777
2789
عنوان

کنکوریااا

72 بازدید | 12 پست

سلام بهتون

من کلا صبح ها مغزم تعطیله طوری که کلاسم نمیفهمیدم معلمه چی میگه هیچ وقتم نتونستم صبا درس بخونم با اینکه شاگرد بودم نهایتا مرور کردم تو تایم صبح و شروع درس خوندنم تو روزای تعطیل ۱۰ صبح به بعد بوده ..میخوام برنامه ریزی کنم برای کنکور هر کیو میبینم ساعت ۸ و اینا درس خوندن و شروع کردن  

بنظرتون چکار کنم؟

کنکور بیخیال شو

اونقدر فشار و استرس درس خوندنش زیاده که آدم میمیره  قشنگ تا مرز خود کشی میره

این همه دانشگاه عیر انتفاعی و آزاد بدون کنکور است

شما کار کنی هزینه اشم راحت میتونی بدی

مدرکشم معتبره واسه مهاجرت و اینا

کنکور بیخیال شواونقدر فشار و استرس درس خوندنش زیاده که آدم میمیره قشنگ تا مرز خود کشی میرهاین همه د ...

بستگی داره به شخصیتت

من وقتی میدونم آدم درس خوندنم و پتانسیلشو دارم چرا باید اینکارو نکنم

امسال ثبت نام میکنم تکمیل ظرفیت پیام نور اما ترم اولو مرخصی میگیرم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین من یکی از درسخون ترین ها بودم تمام ۱۲ سال مدرسهولی واسه کنکور نتونستم واقعا

منم همین طور 

منتها یه مدتی به خودم استراحت دادم و آلام میخوام برگردم به مسیر

تو اصلا کاری به بقیه نداشته باش .همون ۱۰ شروع کن ولی هرروز همون ساعت! ساعت مطالعه بالا باشه کافیه. اگر دیدی ساعت مطالعه‌ روزانه‌ت ایده آل نیست مجبوری زودتر شروع کنی هر کار میخوای انجام بده فقط پشت کنکور نمون!

یه چیز دیگه هم بگم ! اینکه هر روز ۸ ساعت بخونی بهتر از اینه یه روز ۱۰ بخونی روز بعدش به بهونه خستگی ...

بله درسته منم برای اینکه بتونم نظمو رعایت کنم این سوالو پرسیدم

هیچ وقت آدم سحر خیزی نبودم نه فقط تو درس تو هر کاری