2777
2789
عنوان

الان دو ماهه که یسره😡😡😤😤😤

129 بازدید | 7 پست

سرما میخورم باز یه مدت خوب میشم مجدد سرما میخورم

اونروز تو دانشگا یه دختره سرجلسه مدام عطسه و سرفه میکرد و هی بلند بلند میخندید😒😒😒

نه ماسک زده بود نه خجالت سرش میشد

گفتم یه ماسک میزدی باشعورانه تر بود الان مارو هم درگیر میکنی

مراقب فورن اومد بالا سرم گفت جلسه رو به هم نریز 😐

تازه داشتم خوب میشدم باززز مریض شدم

قیافه اون دختره همش جلو چشمه خدا لعنتش کنه 

خواهشا مریض میشید مراعات حال بقیه رو هم بکنید

اینا همش حق الناسه

نه امیدم چنان نجات‌بخش است و نه ناامیدی‌ام چنان مهلک؛من در میانه زجر می‌کشم و ادامه می‌‌یابم.🌱🌚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به جای ناراحتی برو آمپول ویتامین دی بزن

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

به خدا دلم خونه 

دیشب انگار چاقو داغ میکردن تو گلوم 

منم مث تو قربانی شدم 

یه آدم مریض بدون اینکه ماسک بزنه یا بگه باهام دست داد بعد تازه فهمیدم سرفه میکنه 😐😐😐

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤

یه روز یه تاپیکی تو نی نی سایت خوندم خانمی گفته بودن مریض هستن و شاغل

و روز اول ماسک زدن و اذیت شدن🙄 و روزهای بعد ماسک نمیزنن و همکاراشون که تذکر دادن رو بی ملاحظه میدونستن

ازین عقاید خودخواهانه زیاده عزیزم

شعور زندگی اجتماعی رو ندارن