2777
2789
عنوان

از هرجای ایران نازنین هستی با ی جمله فان معرفی کن

| مشاهده متن کامل بحث + 42050 بازدید | 1071 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میگن خسیسیم ولی بخدا نیستیم 😅یِی تِمنم یِی تِمنه😅🥲

چی اصفهان؟

خسیس که من نشنیدم تا حالا

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
جدی امار نقرس بالا نیس اونجا؟دوس پسر لر داشتم همیشه سرب سرش میذاشتم سر این گوشت خوردن بیس چهاری فقط ...

خخخ نه تازه من چند روز گیاه خاری کنم احساس میکنم دارم میمیرم 😶😂

لرم💎شما با گلونی عکس میگیرین خاص شین ما لُرا صاحب گلونیم👑😍💪نازار_بیرانوندم😌♥️

از من آدرس بپرسی گم‌ میشی خره 😁

وای این کجا بودد

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

😂😂😂وای منم بهش میگفتم بیا کلانه میدمت گیاهی کلی حرص میخورد

کچی کورد🪷☘️پروفم عکس زیبای زنان کورد سربند و لباس کوردی هست♥️

خب پس اگه بیاید گیلان زمین که نمیتونید با غذاهای بادمجان دار ما زندگی کنید🤣🤣🤣🤣🤣

قروت بادمجون بیارم برات؟😍😋😁

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
ای قدرت تریاک

وای یاد اون شعره افتادم😂😂😂😂