2777
2789
عنوان

خانمای متاهل سوال درمورد رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 38 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من نمیدونم گریه برای رابطه چیه من هیچ وقت برای محبت یا رابطه از نامزدم گریه نکردم برام مهم نیست(شاید ...

منم عین توام تنها نیستی🤣🤣🤣  بعضی اوقات میگم نکنه من عادی نیستم بقیه خوبن یامن خوبم بقیه عادی نیستن .

هیچوقت درک نکردم 

اافرین خوشگلم نظرت درسته .خورده تو ذوقش

فداتشم 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

جلوش گریه نکردم

کلا به نظرم نباید حتی تو تنهایی بخاطر همچین چیزی گریه کنی روی روحیت تاثیر میزاره و باعث میشه با خودت کلی فکر کنی و عیب رو خودت بزاری که طرف مقابلت چرا رابطه نخواست

الان که اون بنده خدا به اشتباهش پی برده و داره له خاطر تو گرمی میخوره و نزدیکت میشه نزار دل اونم مثل خودت بشکنه همراهیش کن که جفتتون ضربه نخورین

M❤️S لطف میکنین برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🌹🙏🏻کاربری دست دو نفره 🤍✨

یعنی تو دماه همه این اتفاقا افتاده؟!

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

الان که همسرت گرم شده به قول خودت سعی کن بخودت تلقین نکنی سعی کن توهم گرم بشی به روایی که گرم بودی فکر کن من وقتی ازهمسرم دلخورم همین حسو دارم وقتی میاد سمتم دلم نمیخوادش ولی همون لحظه به اینکه چقدر دوسش دارم فکر میکنم بااینکه خیلی اذیتم میکنه ولی بازم نمیزارم رواین موضوع تاثیربزاره