2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی چیزی ازش میخوای با لحن خبری و دستوری و اطلاع دادن بهش نگو

با لحن درمیون گذاشتن و مشورتی وارد شو و بعد ازش بخواه

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ

منم مثل شوهرتم 

چون خودم همیشه به شوهرم میگه مثلا فلان چیزو میخری؟یه لیوان آب میاری؟

وقتی شوهرم میگه پاشو آب بیار اعصابم خورد میشه حس میکنم دستور میده

اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

اول هر درخواستت یه جوجو اضافه کن 🥹🐥

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

اخه اینجوری ام میگم میگه سوسولم نکن😐

بگو سوسولت نمیکنم شما سوسول هستی بعدشم لپشو بکش

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ

ینی مثلاااا بهش بگو لطفاااا میشه اینو بهم بدی ... مثلااا بی زحمت میشه بشقابو بدی ... مثلاااا عززززززیییزم میشه بریم بیرووون... .میشه خواهش کنم اینارو بخرررری؟؟؟ باااا ناااز و و جملات خواهشی حرف بزن

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد