2777
2789

یکی اقوام زایمان کرده بیمارستان خصوصی میگه صرفاجهت چاپیدنشون مرخص نکردن نی نی رو.شبی ۲۵میلیونم هزینه بستریش بوده.الکی میگفتن بایدتحت نظرباشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم والا پدرمادرش میگن هیچی نبوده آزمایشاهمه اوکی بوده

پدر و مادرش پزشکن؟خب اگه دیدن آزمایش خوب بوده بلید جلوشون رو میگرفتن شما بچه ات لب پرگ هم باشه خدایی نکرده میتونی با مسئولیت خودت بیاریش بیرون از بیمارستان

پدر و مادرش پزشکن؟خب اگه دیدن آزمایش خوب بوده بلید جلوشون رو میگرفتن شما بچه ات لب پرگ هم باشه خدایی ...

خب‌اول اعتمادکردن به دکترا بعدمشکوک‌ شدن آزمایشاروبردن جای دیگه فهمیدن الکی بوده البته براخودمنم اتفاق افتادهمون بیمارستان ماجرای مشابهی

خب‌اول اعتمادکردن به دکترا بعدمشکوک‌ شدن آزمایشاروبردن جای دیگه فهمیدن الکی بوده البته براخودمنم اتف ...

گفتم که با مسئولیت خودشون بچه رو اخراج کنن فقط باید قبلش امضا بدن که هر اتفاقی برای بچه بیوفته بیمارستان مسئول نیست

مرگ*

برامن موقع ترخیص سزارین گفتن عمل چسبندگی هم داشتی و دکتربعدبازکردن شکمت فهمیده وعمل کرده وهزینشو بده درحالیکه نه قبلش نه حینش نه بعدش دکترحرفی دراین خصوص نزده بودبهم