2777
2789
عنوان

بده یکی با نامزدش تنها بره جایی با ماشین

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 33 پست
بیخیال بابا شوهرته بعدم اصن چرااین چیزارو واسه بقیه تعریف میکنی

تعریف نکردم

اونا فهمیدن چون تایم کلاسم دو ساعت گذشته بود

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شیطونی نکن بی ادف🙄😒

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

بلاخره یکی باید تابوی این فرهنگای اشتباهو بشکنه دیگه،الان سمت ما دیگه سفر تو دوستی هم اوکیه 

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
عقدیمفقط در حد بوس و بغل واقعا کارای بدتری نکردم ولی بازم عذاب وجدان گرفتم

نه بابا اشکال نداره 

خانواده ت اینجوری میگن که یه دفعه تو عقد حامله نشی 

وگرنه اون رو دیگه خدا بهت محرم کرده

نمونه هم شوهرشه واقعا زشته ب یکی ک دیگ رسما شوهر داره بخایم گوشزد کنیم کاری نکنه با شوهرش

حق با اون خانمه

من خانوادم خیلی یخت گیرن اگه این بوس و بغل رو بفهمن میکشنم🤧

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

عقدیمفقط در حد بوس و بغل واقعا کارای بدتری نکردم ولی بازم عذاب وجدان گرفتم

ببین نگو کارای بدتر!

تو زن قانونی اونی

حتی رابطه جنسی هم اوکیه

ولی بعضیا میگن تو عقد رابطه نداشته باش که من داشتم

ول کن این حرفارو

دفه بعدم کسی حس منفی بهت داد تو روش وایسا نزار دخالت کنن تو زندگیت

دخالت از همینجاها شروع میشه دیگه

واقعا که اونا قدیمین تو دیگ چرا سر به سرشون میزاری😂برید کیف دنیارو ببرین باباهیچی بیشتر از این یواش ...

الان پشیمونم🤒🤧

نه بابا اشکال نداره خانواده ت اینجوری میگن که یه دفعه تو عقد حامله نشی وگرنه اون رو دیگه خدا بهت محر ...

میگن باعث میشی اسممون بد در بره تو فامیل