2777
2789
عنوان

زن متاهلی ک

| مشاهده متن کامل بحث + 1131 بازدید | 90 پست
این زشت نیست که کاربرا فقط تو تاپیک های مادرشوهر و خواهرشوهر میان و توی تاپیک های که سایت برای اون ه ...

هرچی سایت عمومیه مال بابامون نیست تعیین تکلیف کنیم برا بقیه 

ولی شما باید رعایت کنی یه نفر تاپیک زده زحمت کشیده تایپ کرده

یهو میای وسط تاپیکش پارازیت میدی

متاهل🧸

چ عحب یکی ی راه درست گفتعادت داریم فقط سرزنش کنیمانگار خودمون هیچ گناهی نکردیم

سرزنش ک میکنی انگار خودتو تو اون وادی میندازی  و خدایی نکرده تا انجام ندی و سرزنشت یادت نیاد روزگار ول کنت نیست 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیانت متاسفانه در زنان متاهل بیشتر هز مردان متاهل دیده میشه و کلا محققان گفتن که از کند زهنیه که یه ...

این آمار رو از کجا اوردین ک زنان متاهل بیشتر از مردان خیانت میکنند؟؟!!! 

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
خیانت متاسفانه در زنان متاهل بیشتر هز مردان متاهل دیده میشه و کلا محققان گفتن که از کند زهنیه که یه ...

خب این زن با کی خیانت میکنه؟در مقابل یه زن،مردیم هس دیگه😉😂

منبع امار کجاست؟ماهم مطالعه کنیم بببنیم چقدر جای معروف و معتبریه که اینقدر با ازمینان گفته

هرچی سایت عمومیه مال بابامون نیست تعیین تکلیف کنیم برا بقیه ولی شما باید رعایت کنی یه نفر تاپیک زده ...

عزیزم منم نیاز به کمک داشتم لابد کا پارازیت دادم

آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

عزیزم منم نیاز به کمک داشتم لابد کا پارازیت دادم

عزیز دلم متوجه هستم

ولی واقعا خیلی زشته

حتی چند وقت پیش هم راجب این موضوعات تاپیک زدن که چرا کاربرا اینجوری میکنن

و همه ناراضی بودن

شما چندتا تاپیک پشت سر هم میزدی قطعا میومدن

از طرفی کلا امشب سایت خلوته منم چند تا تاپیک زدم استقبال نشد

متاهل🧸

عزیز دلم متوجه هستمولی واقعا خیلی زشتهحتی چند وقت پیش هم راجب این موضوعات تاپیک زدن که چرا کاربرا ای ...

باور کن کلیییی زدم هیشکی نیومد حذف کردم خب ماهم نیاز به کمک داریم😔

آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐