2777
2789
عنوان

زن متاهلی ک

| مشاهده متن کامل بحث + 1131 بازدید | 90 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پسره دنبال مال مفته، میدونه خانم متاهله و پاش گیر و لو نمیده، پس چه طعمه عالی هیت واسه اقای مجرد که ...

همچين هم مفتو بی‌دردسر نیستا اگه لو برن پای پسره هم گیره

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
🤣🤦‍♀️عه ببخشید با یکی از کاربرا بحث روغن زرد بود میگفت میخوام لبنیاتی بزنم فکر کردم شمایین عاخه کا ...

فدات سرت گلم

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

خیانت متاسفانه در زنان متاهل بیشتر هز مردان متاهل دیده میشه 

و کلا محققان گفتن که از کند زهنیه که یه فرد این کارو انجام میده چون آینده وزندگی فعلی خودشو به خطر میندازه برای لذت آنی و زود گذر که چه بسا هیچ راه بازگشتی هم نداره 

خیلی زشته تو تاپیک یکی دیگه اینکارو میکنی

این زشت نیست که کاربرا فقط تو تاپیک های مادرشوهر و خواهرشوهر میان و توی تاپیک های که سایت برای اون ها زده شده نمیان؟

آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐