2777
2789

شوهرم موی بلند خیلی دوست داره موهام ریزش داره وکم پشته که هیچ اصلا رشد قدی نداره اصلاااااا چی خوبه استفاده کنم درضمن مشکلی ندارم چون همیشه رشد قدی موهام کم بوده چی خوبه استفاده کنم قیمتش مهم نیست

کاربری دست دو نفره با زندگی های کاملا متفاوت 😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم بنظرم اگه فیمت براتون هم نیست در قدم اول مراجعه کنین به متخصصان مو 

اونا اول سرتونو با دستگاه اسکن میکنن بهترین کارارو انجام میدن که هم ریزشتون میرن هم بهترین نتیجه رو میگیرین 

چون این معرفی هایی که میکنن همه باتوجه به خودشونه نه چیزی به کف سر شما میدونن و جنس موهاتون

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
سلام عزیزم بنظرم اگه فیمت براتون هم نیست در قدم اول مراجعه کنین به متخصصان مو اونا اول سرتونو با دست ...

سلام قشنگم نه هزینه برام مهم نیست فقط توی شهرمون اون دستگاه نیست شهرستانم من البته جاییم باشه من نمیدونم ولی بعید میدونم چون خیلی تحقیق کردم خیلی ها قرص پریوین و فیتو وهیروویت بهم معرفی کردن

برای من بهتر بود خیلی زیاد توش رشد قدی مو و استحکام ناخن هام تاثیر گذاشت

مرسی مهربونم بخاطر راهنماییت وتایمی که گذاشتی 💗