2777
2789
بگو

زیادن تو این سایت قابل باز کردن نیست 😂💔

ولی بهترینش اینه 

چرا یه نفر باید تو فقر و بدبختی و جنگ و.... به دنیا بیاد 

یه نفر تو ناز و خوشی و همه چی براش فراهم باشه 

دومین سوالی که ذهنم و درگیر کرده 

مسعله برده داریه ، چرا این همه برده ها شکنجه شدن زجر کشیدن اما هیچوقت....... نمیتونم بگم اسی 

خودت فک کن تو این دنیا انقد زجر کشیدن بدون هیچ پناهی 

پس خداوندی که این همه ادعاش میشه چرا یه بار بهشون نگاه نکرد....

چرا اصلا از اول شیطان و آفرید تا این همه انسان را گمراه کنه

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امتحان خدا قوی کردن خودت رشد تو و زیاد شدن صبر و تحمل و اینکه مسیر زندگی رو یاد بگیری و ...البته نظر ...

ممنونم که حستو گفتی عزیزم

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

حتما حکمتیه

درسته در کار خدا شک نیست 

من خودم معجزه هاشو دیدم 

اما خودتو چند دقیقه جای اون برده ها جای اون بدبخت ها بزاری مو به تنت سیخ میشه

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
و اینکه ابد چیه، انسان توی ذاتش اینه ک دوست داره تلاش کنه و امید داشته باشه و بدست بیاره، خب وقتی بر ...

متم قبلا خیلی ب این فک میکردم

وقتی بچه بودم میگفتم رفتیم اون دنیا ب خدا بگیم برای بهشت هم ی انتهایی قرار بده ی پایانی داشته باشه😅

البته من الانم توی خیلی از چیزها شک دارم ولی توی این ی مورد جوابمو گرفتم.. ببین اصلا اون دنیا زمان بندی وجود نداره یعنی زمان از شکل گیری کره زمین ب وجود اوند ما چون این دنیا رو با قانون زمان دیدیم و ذهنمون محدوده نمیتونیم فراتر از اون رو درک کنیم.. اینکه میگن ابد یعنی تا همیشه ادامه پیدا میکنه مثل اعداد ک هیچوقت تموم نمیشن ولی ما ب خاطر ذهن محدود خودمون داریم تعریف زمانی اش رو میگیم وقتی میگیم تا همیشه یعنی زمان.. اینطوری میگیم ک بتونیم درک کنیم اونطوری اون دنیا شاید اصلا زمانی نباشه

دلم کباب شد

چرا😂