2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

علت بدبختیامچرا این همه گره عجیب تو زندگیمهعلت بدشانسیهاممنی که ازارم به مورچه نمیرسهچرا اینهمه دشمن

امتحان خدا 

قوی کردن خودت 

رشد تو و زیاد شدن صبر و تحمل 

و اینکه مسیر زندگی رو یاد بگیری و ...

البته نظر منه ، شازد غلط باشه 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

ایا خدا عادله؟ 

چرا بعضی ها از بدو تولد توی سختی و بیماری هستن. حتی خیلی بچه ها کل زندگیشون عذابه و زود میمیرن. اگر امتحان الهی والدینشون هست از عدالت خدا به دوره عذابش برای یکی دیگه باشه 

ما دو تا خانم یم با هم دوست بودیم چند وقت پیش من واسشون پیام احوالپرسی دادم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و بعد شونزده ساعت سين زد بی جواب و بعدم بی دلیل بلاک کرد و قطع ارتباط کامل 

خیلی دوست دارم بدونم چرا😭

چرا شراب این دنیا حرام شده و اون دنیا وعده داده شده واقعا این اخیرا خیلی بهش فک میکنم😕

شراب، طبق آیات قرآن مجید دو نوع است: 1- پاک و حلال 2- نجس و حرام.

در لسان آیات و روایات از شراب تعبیر به خمر نموده‌اند و در کتب لغت نیز به این معنا اشاره شده است.

الخمر: شراب یا هر شیره تخمیر شده و مستی بخش است. الرائد، ج 1، ص758

اصولا شراب در لغت‌ از شرب به معنای نوشیدن مایعات است، چه از نوع آب باشد و یا نوشابه و یا آب میوه‌ها و یا شربت‌های حلال و سالم و یا مشروبات الکلی که از نظر اسلام حرام است. بنابراین هم نوشیدنی‌های پاک، سالم، مفید و حلال را شراب می‌گویند و هم نوشابه‌های الکلی که مضر و از نظر اسلام حرام است.