2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من موندم چجوری قرص پیدا کردی من ناخواسته سقط شد بقایا مونده دوتا از اون قرص دکتر نوشت هر جا رفتم گفتن باید  بری بیمارستان بستری بشی تا قرص بدن بهتون هنوز گیر نیاوردم شنبه میرم  بیمارستان 😳

لطفاً برای آرامشم صلوات می‌فرستی 😘 
من موندم چجوری قرص پیدا کردی من ناخواسته سقط شد بقایا مونده دوتا از اون قرص دکتر نوشت هر جا رفتم گفت ...

من از تهران سفارش دادم .تهران داره ‌نامزدم رفته بگیره بیچاره 

فرذا قرار بخورم خیلیم میترسم میگن درد داره میفتی ب خون ریزی

بله ماماها جرم براشون تلقی میشه و پروانشون باطل میشه دوست پسرت هیچ جوره نمیخواد بچه رو؟

میگه میخواد منم میگ میخاد میگ اما نه خونه دارم ن پول.راست میگه وضعشون خوب نیست 

چیزی ک صلاحه رو انجام بده ب حرف کسیم گوش ندهخدت بهتر میدونی چی درستهاگه تونستی بیشتر از۴تا بگیرنتونس ...

عزبزم من فردا میخام این قرص بخورم .باید امشب گرمیجات جوشونده بخورم یا بعدش؟

♦️در هر روز، بیش از هزار سقط جنین در ایران صورت می‌گیرد

طاهر لباف متخصص زنان و زایمان:

🔹سقط جنین می‌تواند عوارض جسمی و روحی و روانی برای مادر و تبعاتی برای جامعه داشته باشد.

🔹در هر روز بیش از هزار سقط جنین یا به عبارتی دیگر قتل نفس داریم.

🔹این جنین‌ها بی‌گناه و مظلوم هستند که پناهگاهشان مادرشان است و و اکثراً توسط پناهگاهشان به قتل می‌رسند.

🔹سقط برای مادران می‌تواند عوارضی مانند عفونت، خونریزی و پاره شدن رحم داشته باشد و حتی ممکن است منجر به مرگ مادر و یا ناباروری دائمی مادر شود.

🔹افسردگی، پریشان حالی، پرخوری و یا کم خوری، دیدن کابوس‌های زیاد و خواب‌های وحشتناک از عوارض روانی سقط جنین است که امکان دارد تا سال‌ها مادر را رها نکند.

#سقط_جنین

عزبزم من فردا میخام این قرص بخورم .باید امشب گرمیجات جوشونده بخورم یا بعدش؟

نخور

بزار پایینت

نیم ساعت پاتو بگیر بالا بعد نیم ساعت پاشو ب فعالیت کردنت برس

گرمیجات بخور و بالاپایین بپر

سختمونه‌ولی‌میرسیم‌به‌جایی‌که‌حقمونه.(کاربری دست دونفره)