2777
2789
ممنونم 🌹 شما خیلی حس خوبی بهم میدی❤️

شما لطف داری 

قبول و گوارای وجود

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد عشا چجوریه

دورکعت 

بعد حمد سوره انشراح یکبار و ۳ بار سوره توحید 

رکعت دوم بعد حمد سوره انشراح ،یکبار توحید ،ویکبار ناس ویکبار فلق 

بعد سلام  ۳۰ بار لااله الاالله 

۳۰ بار صلوات

حضرت امام صادق ع فرموند: فَاءنَ تارِکَ الصلاهِ کافر ، همانا که تارک نماز کافر است .💐

عزیزم چ‌ اعمالی هست من قسمت نشد ده تا نمازو بخونم مغرب عشام رو خوندم

قضا بکن عزیزم ، استغفار داره ،زیارت عاشورا ،نمازشب اول داره تا دم صبح فرصت داری بخونی 

حتما نیت کن اعمالتو اهدا بکنی به امام مهدی عج ، درعوض اسم شمادر دفتر اهل رجبیون بنویسن 

التماس دعا قشنگم 🌹

حضرت امام صادق ع فرموند: فَاءنَ تارِکَ الصلاهِ کافر ، همانا که تارک نماز کافر است .💐

قضا بکن عزیزم ، استغفار داره ،زیارت عاشورا ،نمازشب اول داره تا دم صبح فرصت داری بخونی حتما نیت کن اع ...

عزیزم این ۱۲ رکعت زو میشه قضا کرد ؟, 

مگه نباید حتما مابین نماز مغرب و عشا باشه ؟؟؟؟

قضا بکن عزیزم ، استغفار داره ،زیارت عاشورا ،نمازشب اول داره تا دم صبح فرصت داری بخونی حتما نیت کن اع ...

عزیزم من سرچ کردم گفتن این ۱۲ رکعت در اولین شب جمعه ماه رجب خونده میشه 

فرداشب ک میشه شب جمعه ، نه امشب ؟, 

نباید این ۱۲ رکعت زو فرداشب خوند ؟

عزیزم من سرچ کردم گفتن این ۱۲ رکعت در اولین شب جمعه ماه رجب خونده میشه فرداشب ک میشه شب جمعه ، نه ام ...

اعمال فرق میکنن 

دیشب ۲۰ رکعت بود مابین عشا ومغرب 

ودورکعت بعد از عشا هست 

میتونی برای نمازهای هرشب ، از صبح چک کنی بعد اسکرین بگیری که خودتو اماده کنی ،واقعا حیف هست ،توشه اعمال وسنگین میکنه

از شما قبول باشه ان شاالله🌹🤲