2777
2789
عنوان

بابا❤️

90 بازدید | 24 پست

سلام بابا خواستم بگم بچم دنیا اومد میدونم که به رضا گفته بودی دوست داشتی ببینیش 

توی بیمارستان خانمی که تختش جفت تختم بود گفت چقد لوسی معلومه مامان بابات خیلی لوست کردن چه خبرته اینقد ناله میکنی 

اون نمیدونست که من دیگه تورو ندارم 

نمی‌دونست که من منتظرت بودم که واسه زایمانم بیای 

نمی‌دونست که چقد دلم واست تنگ شده

نمی‌دونست که من چقققد دلم گرفته

نمی‌دونست که من بخاطر نفس حتی نمیتونم درست گریه کنم

نمی‌دونست که من ۴۱ روز میشه که نتونستم صداتو بشنوم و باهات بگم و بخندم 

نمی‌دونست که من هر روز ساعت هفت و نیم عصر که میشه چقد احساس تنهایی میکنم 

بابا اون خانم هیچی نمی‌دونست ...

بابا پاشا اومد اما تو نبودی...

سخت خیلی سخت…🙂🖤

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینجا خیلی سرده همش فکر میکنم بابام تو این سرما زیر خاک چیکار میکنه

عمرم رفت ..جوونیم رفت ...کلی حسرت تو‌وجودم موند پدرم ما رو تنها گذاشتی اوج نامردی یعنی این..💔 خدایااااا خودت هوای داداشمو داشته باش😔 جون منو بگیر هر چی زودتر راحت بشم از این دنیات ..🖤

بمیرم الهی🥺چقدر سخته پشت و پناهت بره و دیگه نباشه چقد سخته تو سختی بخوای بهش پناه ببری اما شونه های امنش  نباشه چقد سخته اذیتت کنن بابات نباشه آخ بابا... رایان و آریای منم ندید چقدر بچه هارو دوست داشت اگه بودش مطمئنم بهتریییین پدربزرگ برا بچه هام میشد 

دلم میخواد یه مرگ مغزی یه فراموشی یه کما یه خواب ابدی که روحم بشه از این تنم جدا...

من میفهمم چی میگی

شما باور کردی که رفته ؟ 

من باورم نمیشه چند روز پیش فوت کرده 

عمرم رفت ..جوونیم رفت ...کلی حسرت تو‌وجودم موند پدرم ما رو تنها گذاشتی اوج نامردی یعنی این..💔 خدایااااا خودت هوای داداشمو داشته باش😔 جون منو بگیر هر چی زودتر راحت بشم از این دنیات ..🖤