2777
2789
عنوان

کسایی که اختلال مرزی دوقطبی نمایشی دارند

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 77 پست
دو قطبی روزی نیست. باید یک هفته حداقل طول بکشه از به فاز وارد فاز دیگه بشی بعضی ها دو تا ۳ ماهم می م ...

اره اینم هفته به هفته عوض میشه

ولی سعی داره بی توجه خودشو نشون بده مثلا انگار لذت میبره از این که بی توجهی کنه

میخواستم بپرسم به نظرت اختلال داره؟

اره اینم هفته به هفته عوض میشهولی سعی داره بی توجه خودشو نشون بده مثلا انگار لذت میبره از این که بی ...

باید بره روانپزشک اونا سوالات می پرسن و با توجه به جواب طرف بهت میگن 

اینجا دنبالش نباش تا طرف مورد برسی قرار نگیره امکان پذیر نیست تشخیص 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببخشید میپرسم با همسرتون هم به مشکل میخورید یا نه

نه. همسرم یه فرشته ست 

اگر کسی دیگه ای بود بله صد درصد می خوردم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
یبار میرم تو دوره شیدایی یبار میرم دپرسیون

یعنی چه میکنید؟

کسی که یه روز بهم توجه میکنه یه روز بی توجه

و هعی به همه و خودم میخواد ثابت کنه که من اصلا واسش مهم نیستم اختلال شخصیت داره؟

روانشناس متوجه شد؟رفتارهاتون چجوریه؟

اره آدما تا خوبن باهام دوستشون دارم اگر ی چیزی ازشون ببینم سریع متنفر میشم و حسم همیشه درنوسانه به آدما ی وقت با جون دل میخوامشون یوقت متنفرم ازشون

بوردرلاین، بایپولار و هیستریونیک، اختلال های جدایی هستن شما علائم همشون رو میخواید؟ 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
یعنی چه میکنید؟کسی که یه روز بهم توجه میکنه یه روز بی توجهو هعی به همه و خودم میخواد ثابت کنه که من ...

دو قطبی ها یک مدت بسیار سرحال و شاداب و بیش فعال اند و یک دوره غمگین خسته 

خب نمیشه زود روی یک نفر لیبل زد شاید ممکن باشه مشکل از طرف شما باشه 

شخصیت مرزی زیاد دیدم 

به شدت بی ثبات هستن  تو هر زمینه ای که فکرشو کنی از این شاخه به اون شاخه می پرن 

رفتار های تکانشی دارن

روابط جنسی پر خطر و هنجار شکنی تو جامعه 

مواد زدن و خوردن نوشیدنی های الکلی 

اونا میتونن بخاطر منفعت خودشون بقیه رو فریب بدن 

به شدت از تنهایی میترسن از این که ترک بشن وحشت می کنن چون هم وابسته هستند هم این که دچار پوچی شدیدی میشن سابقه خودکشی و خود زنیم دارن و...